Holnap tudok beszélni az orvossal, de ezelőtt leírom, hátha másnak is volt már ilyen.
Szóval éjszaka begorcsoltem. Nem tudtam, mim görcsöl pontosan, szinte elviselhetetlen volt a fájdalom, mire rájöttem, hogy pisilni kell. Pisilés közben ez a görcs enyhült, majd meg is szűnt. Napközben viszont ha pisilni kell (akár egy kicsit is), újra érzem a görcsöt, ha pedig pisilek, utána olyan, mintha a húgycsövemet valaki tűvel szurkalna.. Ez mennyire veszélyes a magzatra nézve? Amíg nem lát a doki, mit csináljak?
Szerintem pihenj. Nem tudom mi lehet, vesekő? Majd a doki meg mondja. Addig is szerintem ágynyugalom.
2023. jan. 17. 16:43
2/8 anonim válasza:
Ez húgyuti lehet.Nekem is fájt mikor az volt és görcsöltem is de nem ennyire mint te.Menj el orvoshoz minél előbb,babára nem veszélyes csak neked kellemetlen.
2023. jan. 17. 16:59
3/8 A kérdező kommentje:
És ezt hogyan állapítják meg? 12.-i minta negatív lett, de gondolom ez nem számít, 5 nap alatt bármi kijöhetett. 🥺
2023. jan. 17. 17:11
4/8 anonim válasza:
Ezt nem írtad hogy már nézték.Ultrahang is volt gondolom és kézzel is megvizsgáltak.Nekem úgy volt mikor kaptam a húgyutira a gyógyszert.Lehet neked nem az van.Ha visszamégy az orvoshoz újra mintát vesz és megvizsgál és csak kiderül már mi a gond.Folyásod nincs?
2023. jan. 17. 17:35
5/8 A kérdező kommentje:
Hát mindez ma kezdődött, a vizsgálat pedig általános vizsgálat volt ugye 5 napja. De akkor ugye még tünetem se volt.
Folyásom van, a terhesség eleje óta fehér, ez a doki szerint normális addig amíg állagra, mennyiségre nem változik.
2023. jan. 17. 17:39
6/8 anonim válasza:
Ha nem szagos a folyás az persze hogy normális.Ha elmégy megfog vizsgálni és kiderül mi a gond.Szerintem ez húgyuti lesz.Felír rá gyógyszert amit kismamák is bevehetnek és elmúlik pár nap alatt.Monural nagyon jó rá csak nem tudom kismamáknak lehet e,majd az orvos tudni fogja.
2023. jan. 17. 17:54
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen, remélem, minden rendben lesz majd 🙏🏻
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!