Nagylabor mutatott ki nálatok terhességre utaló jeleket?
Tudom hogy elsősorban a hcg-ből lehet kimutatni de egy átlagos nagylabor esetén nem sok orvos kéri hogy nézzék meg azt is. (pl.az enyém sem kérte) Olvasgattam pár cikket a témában, de kíváncsi lennék azok véleményére is akiknek már van vele tapasztalata. Mit tapasztaltatok, mely értékeknél volt eltérés? (amit később a terhességnek tulajdonítottak)
Ui:ugy tudom, hogy a kismamák esetében másfajta értékeket is néznek (javítsatok ki ha tévedek, nem igazán vagyok jártas a témában), azt is szívesen meghallgatom de elsősorban olyan értékekre vagyok kíváncsi ami esetleg egy nagylaborban is megjelenhet:)
Köszönöm szépen ha tudtok segíteni!

Nyilvánvalóan teszteltem milliószor és nem is azért volt nagylaborom hogy azt nézzék hogy terhes vagyok-e. Teljesen tisztában vagyok vele hogy a nagylabor nem a legmegfelelőbb módszer ennek a megállapítására, pusztán abból indultam ki, hogy mikor egyszer nőgyógyásznál voltam azt ecsetelte egy kismama hogy nála úgy derült ki a terhesség, hogy a háziorvos ránezett a laborjára és mondta neki, hogy nem ártana egy tesztet is csinálnia.
Amúgy köszönöm szépen mindenkinek aki normálisan válaszolt!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!