Éreztetek görcsölést (méh tágulás) az első trimeszterben?
10+4 hetes vagyok, de sosem görcsölhetek. Napi 1 magnéziumot szedek (volt már hogy kimaradt). Mások folyton mondják, hogy tágulnia kellene a méhnek, ahogy a gyerek növekszik. Én ebből semmit nem érzek. Másnak már 6 hetes has szúrkái vannak.
Van még itt olyan aki nem érzett semmit?
Sokan vannak olyanok is akik nem görcsölgetnek. És sokan akik görcsölnek.
Nem mindenki egyforma, és 1 nő 2 terhessége sem egyforma.
Az elsővel görcsöltem néha a másodikkal nem. Helyette volt más panaszom a másodikkal.
Dehogy
Semmi ilyesmit..
Pedig 2 gyerekem lesz.
Viszont
3*2 db magnézum ( 3000mg) szedek napont.
Ennyi a javasolt.
Kihagyás nélkül, mindig kb ugyanakkor .
(És dupla magzatvédő/ egyéb vitamint javasoltak, nem a babàk, hanem a magam egészsége végett, bármennyire egészségesen is eszem)
Nem sima gondozáson kaptam az infókat, hanem kórházban vagyok jelenleg.
Az elsoben nem. Viszont a masodik trimesztertol, kb a 20. hettol kezdve allandoan fajdogalt, gorcsolt a hasam, kb csak akkor nem, ha fekudtem.
Nagy adag magneziumot szedtem, aztan megis. De nem volt semmi baj, nem nyilt a mehszaj, stb.
Viszont nagyon hosszu lesz igy ez a terhesseg, ha masokhoz hasonlitod magad kerdezo. A tunetek jonnek-mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!