Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+5 hetes terhesen volt mar...

5+5 hetes terhesen volt mar valaki dokinál? Mit láttak uh-n?

Figyelt kérdés
Nemtudom miert rendelt be ilyen hamar én csak a hetedik heten szerettem volna menni. De mondta megnézzük jo helyen van e. Mit fog ilyenkor látni?
2023. jan. 9. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Petezsákot és talán szikhólyagot.
2023. jan. 9. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt szerintem elég jól meg van adva.

[link]

2023. jan. 9. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Ne legyel mar ennyire naiv, szerinted miert rendelt be ?

A penzert !

Neki persze, hogy megeri mondani, hogy nincs meg szivhang, gyere ket het mulva is, hiszen akkor ketszer perkalsz ...

Ertelmes ember nem megy a betoltott 6.-7.het elott, hacsak nem verzes, vagy egyeb problema van.

Hogy jo helyen van -e ... egyreszt marha ritka a mehen kivuli terhesseg (egeszsegugyis vagyok ), masreszt az olyan gorccsel jar, hogy a foldon fetrengsz onkivuletben, es meg akkor sincs keso felfedezni.

2023. jan. 9. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem mondott semmi nyugtatót pont 5+5 naposan voltam először. 8 hetesen mentem vissza, mindent rendben talált akkor már szívhangot is látott
2023. jan. 9. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Én különböző komplikációk miatt viszonylag hamar kezdtem nőgyógyászhoz járni, és pont 5 hét 5 naposan is voltam és akkor már látott szívhangot.
2023. jan. 9. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!