Az első ultrahang előtt (majdnem 8 hetesen) el kell menni a háziorvoshoz?
Figyelt kérdés
Első terhességem, nem tudom a sorrendet, ha van egyáltalán. Magánintézménybe megyek terhességmegállapításra. Kell előtte szólnom a háziorvosnak, beszélni védőnővel, stb.?2022. dec. 31. 12:43
11/11 anonim 

válasza:

Engem meglep, hogy mennyi embernek adja ki a beutalókat a nőgyógyász. Gondolom akkor nem magán, ugyanis az új eü törvény értelmében magánorvos állami laborba nem adhat(na) beutalókat... Nekem most legalábbis a háziorvos írja ki a második trimeszteri vércsoport labort, vagy mehetek magánba, mert a magándoki nem adhat beutalót.
(Igaz, hivatalosan hálapénz sincs, mégis van korrumpáló programcsászáros ismerős.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!