Honnan ered az a tévhit hogypár hetes terhesen oltári nagy tüneteket produlkál egy nő?
Valaki érezhet tüneteket egész korán is, valaki meg végig semmit.
Inkább az van nagyon elterjedve valamiért (gondolom a filmek miatt), hogy a hányás, hányinger már a menstruáció kimaradása, de még a pozitív teszt előtt jelentkezik. Ugyebár a filmekben általában az van, hogy a szereplő abból jön rá, hogy terhes, hogy hány meg rosszul van. Azért a valóságban már ennél előbb.
Én furcsának találom hogy még a mensese nem is késik valakinek de már mindenféle tüneteket észlel.
Nekem például semmi tünetem nem volt kb 5 hetesen tudtam meg a várandósságot
Köszi a nagyon tájékozott lepontozóknak, nekik üzenem, hogy a sárgatest akkor is irritálhatja a petevezetéket az arra érzékenyeknél, ha az illető nem terhes. Azonban mivel terhesség esetén az tovább termeli a progeszteront, még hetekig, ezért érezhetik tovább a szúrkáló érzést az állapotos nők. És miután az érzet meglétének nem feltétele a terhesség, pusztán az ovuláció, ezért minden gond nélkül érezhető már a várható menstruáció előtt, a ciklus második felében.
Egyébként kedves kérdező, az hogy te nem éreztél semmi ilyesmit, még mindig nem jelenti azt, hogy más sem. Elég egysíkú a gondolkodásod. Nekem meg hányingerem sem volt. Most akkor vonjam kétségbe nők milliárdjainak a tapasztalatát, akik végig hánytak x hetet?
Első pár hétről beszélek .mondjuk 4 hétről amikor szinte meg kisem.derül sokmidenkinél.
Igen 7es sztem us csak képzelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!