Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem nőtt a magzat, de van...

Nem nőtt a magzat, de van szívhang. Lehet még ebből egészséges kisbaba?

Figyelt kérdés

Múlt héten a saját orvosom élő terhességet állapított meg, szívhanggal. A magzat mérete 16,7 mm volt. Rá egy hétre, egy másik orvos másik ultrahanggal 17 mm- nek mérte. Szívhang van. Az orvos bíztat bár mondta hogy az nem jó hír hogy nem nőtt szinte semmit. Létezik hogy két orvos két készülékkel ennyit téved? Vagy ennyit nem lehet tévedni? Más volt hasonló cipőben?

Nagyon félek hogy vetélés lesz a vége.

2022. dec. 29. 12:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Az Istenhegyi Géndiagnosztika Centrumba megyek, nagyon remélem, hogy ott jó gépek és jó szakemberek vannak, akik tényleg értenek az ultrahanghoz. Bár lehet én már semmin nem lepődök meg.

Gondolok rád és várom a jó híreket!

2023. jan. 4. 15:30
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Voltam ma ultrahangon. Elvileg 10 hetes lennék, mensi szerint 11+5 de ugye 7-10 nappal később volt az ovum. 44mm a pici és hallottuk a szívhangját is. A doki 11+2 hetesnek mondta a méretei alapján.

Én is az Istenhegyibe megyek elvileg, de lehet így át kell rakni az időpontot majd, mert mire mennék 13+5 napos lennék a mostani méretek alapján.

Örülök, hogy nálatok minden rendben, majd írj, genetikai után :)

2023. jan. 11. 23:05
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Itt is gratulálok! 😊 Már csak ezért is megérte pluszban elmenned orvoshoz, így nem mész későn genetikaira. 🙂

2023. jan. 12. 08:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, dejó hogy mondtad mert fel kell őket hívnom :D
2023. jan. 12. 09:33
 25/25 A kérdező kommentje:

Ez csodás hír! 🥰 Gratulálok!

További boldog babavárást kívánok!

2023. jan. 12. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!