Ezzel a HCG szinttel még reménykedhetek?
Jelen esetben egy eredmény, nem eredmény.
Az 5. heti szintet megüti bőven, tehát akár rendben is lehet. De az lenne az érdekes hogy két nappal később duplázódik-e, abból már lehet sejteni valamit.
2022. dec. 28. 05:42
12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó : igen, holnap megyek kontroll hcg-re és uh-ra is. A ma reggeli tesztem egyébként erősödött az eddigiekhez képest.
A hcg teszt erősödése semmit nem jelent,teljesen feleslegesen csinálod.
2022. dec. 28. 13:37
Nekem 4 hetesen 1770 volt a hcg szint. Akkor késett 4 napja. Szerintem a tiéd nem valami bíztató sajna.
2022. dec. 28. 14:54
Mi volt a tegnapi hcg eredménye ?
2022. dec. 30. 03:01
16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A hcg-m majdnem duplázódott. Voltam dokinál, aki sajnos nem látott semmit, talán egy kis felritkulást, de nem akart bíztatni, mert az endometrium is csak 8 mm. Abban maradtunk, hogy hétfőn újra elmegyek hcg-re, aztán csütörtökön hozzá uh-ra. Azt mondta egyébként, hogy 2 naponta teljesen felesleges hcg-t nézni, érdemesebb több nappal kontrollálni, úgy látszik igazán a növekvő vagy csökkennő tendencia. Valamint azt mondta még, hogy mivel a 2 évvel ezelőtti terhességemnél nem lett bizonyítva a méhen kívüliség, mert sosem taláták meg hol volt, tippeltek méhen belüli, illetve kívüli vetélésre is, így nagyobb az esély, hogy a mostani méhen belül van, de azt, hogy lesz e belőle valami nem lehet előre megmondani. Kontrollálni kell, egyelőre ezt lehet csinálni. Panaszom egyébként nincs a szokásos terhességi tüneteken kívül - mellfájdalom, bedugult orr, néha émelygés.
Hú a duplázódás, akkor jó hír, illetve az is, hogy látott felritkulást. Valószínűleg akkor csak később fogant a pici. Nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen. Majd írjál, remélem már jó hírekkel :)
9-es vagyok
2022. dec. 30. 17:12
1500-2000 alatt nem látszik UH-n, szóval nem túl meglepő, hogy nem látott semmit.
2022. dec. 30. 23:54
19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem is vártam ilyen hcg mellett, hogy embriot fog látni szívműködéssel... Ennyire nem vagyok tudatlan! Viszont az előzményem miatt fontosnak tartottam egy orvossal felvenni a kapcsolatot!
20/21 A kérdező kommentje:
Érdekességként megosztanám a sztori végét, vagy legalábbis a végéhez közelítő állapotot:
A Hcg értékeim szépen nőttek, duplázódást mutattak,de ultrahangon még 1000-es hcg-nél sem láttak semmit csak a megvastagodott endometriumot. Majd 2200-as értéknél sajnos megtalálták a jobb petevezető ampulláris (legszélesebb) részében. Ezért is voltam tünetszegény, mert volt helye növekedni. Jelenleg a kórházban vagyok, megkaptam egy Methotrexát injekciót és bízunk benne ezzel elkerülhető a műtét, elhal majd felszívódik magától. Tanulság: Jó volt a kezdeti megérzésem és szerencse, hogy időben orvoshoz, valamint laborba mentem!
Kapcsolódó kérdések: