Hogyan lehet magzatvíz mintavételre jelentkezni? Mi a menete?
36. évemet kezdem, bár jók az eredmények, aggódom.
Jövő héten kezdem a 18. hetet.
Az amnio elott nem kotelezo az integralt tesz, raadasul azt a 12. heten vegzik... nagy segitseg voltal elso, koszi...
Genetikai vizsgalatra kell beutalo, ha nincs maganorvosod, akkor a terhesgondozoban tudsz kerni. Amniot nem vegeznek minden megyeszekhelyen, nem tudom hol laksz, hova tartozol.. majd megmondjak azt is. Ha meg van a beutalod, akkor idopontot kersz es ennyi. A SOTE-n 3szor kell megjelenni, az elso idopont csak egy tanacsadas, ami szart se er. Csak azert kell menni hogy kapjon penzt utanad a klinika... megkapod az idopontot az amniora.
2.!
Ugyan nem az 1. vagyok, de elég gáz a stílusod, segíteni akart ő is.
Nagy segítség vagy Te is, 12 hetesen kombinált teszt van, 16 hetesen, vagy akörül van az integrált.
No akkor tisztázzuk!
12 hetesen chorion biopszia van,16 hetes kortól van az amnio!Mindkettő azonos szintű eredményt ad!Én most megyek biopsziára,kerek 13 hetesen a jövő héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!