Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet magzatvíz mintavé...

Hogyan lehet magzatvíz mintavételre jelentkezni? Mi a menete?

Figyelt kérdés

36. évemet kezdem, bár jók az eredmények, aggódom.

Jövő héten kezdem a 18. hetet.

2010. okt. 1. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Az orvosoddal beszélj erről. Genetikai vizsgálatot lehet kérni, ami fizetős. Az UH és a vérkép alapján történik a vizsgálat. Integrált tesztnek hívják, azt ami a legjobb, és ha rossz az eredmény akkor végzik el a magzatvíz vizsgálatot úgy, hogy megszúrják a pocidat. Én 39 évesen szültem (idén) nálam rendben voltak ezek az eredmények ezért megúsztam ezt a szurit. 40. héten 4,5 kg-os egészséges kisfiút szültem.
2010. okt. 1. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Az amnio elott nem kotelezo az integralt tesz, raadasul azt a 12. heten vegzik... nagy segitseg voltal elso, koszi...

Genetikai vizsgalatra kell beutalo, ha nincs maganorvosod, akkor a terhesgondozoban tudsz kerni. Amniot nem vegeznek minden megyeszekhelyen, nem tudom hol laksz, hova tartozol.. majd megmondjak azt is. Ha meg van a beutalod, akkor idopontot kersz es ennyi. A SOTE-n 3szor kell megjelenni, az elso idopont csak egy tanacsadas, ami szart se er. Csak azert kell menni hogy kapjon penzt utanad a klinika... megkapod az idopontot az amniora.

2010. okt. 2. 06:52
 3/5 anonim ***** válasza:

2.!

Ugyan nem az 1. vagyok, de elég gáz a stílusod, segíteni akart ő is.

Nagy segítség vagy Te is, 12 hetesen kombinált teszt van, 16 hetesen, vagy akörül van az integrált.

2010. okt. 2. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Beutalóval menj el genetikai tanácsadásra, ott elmondják a továbbiakat. Ha szeretnél magzatvíz vizsgálatot, időpontot is ott kapsz. Én nem a SOTE-t ajánlom, hanem a Bajcsy kórházat (432-7764), ha bp.-i vagy. Nagyságrendekkel normálisabbak ott a kismamákkal.
2010. okt. 2. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:

No akkor tisztázzuk!

12 hetesen chorion biopszia van,16 hetes kortól van az amnio!Mindkettő azonos szintű eredményt ad!Én most megyek biopsziára,kerek 13 hetesen a jövő héten.

2010. okt. 2. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!