Zöld folyás ellen? SOS
Figyelt kérdés
Sziasztok. Január 3-án voltam legutóbb nőgyógyász mellett és mivel november és december körül is volt már zöld folyásom, levette a törletet is, vizelet is, vér, és az eredmény alapján egy kis baktérium volt az oka, felírt Macmiror Complex kenőcsöt, előtte pedig Gynoflort kellett használnom de az nem segített sokat, úgyhogy a kenőcsöt használtam ami valamennyire segített is viszont azt csak addig szabad használni amíg el nem fogy szóval körülbelül ilyen egy hétig tartott a használata. Január 3.-án szintén levette a törletet, vizelet, vér és már minden rendben volt, semmilyen baktérium nem volt jelen, de rá 2-3 napra megint elkezdődött a zöld folyás de csak törléskor van jelen, eddig is csak akkor volt jelen és nem sok van belőle, vannak olyan napok amióta nincs is zöld folyás, csak úgy néha-néha. Szerintetek mit tegyek? Nagyon félek hogy ettől bármi baj lehet hogy azóta nem használtam rá semmit viszont az eredmény alapján nem értem akkor hogy lehetett minden rendben. Holnap megyek ultrahangra, esetleg ott megemlíthetném és hátha mondanak valamit? Köszönöm előre is a válaszokat.2022. dec. 19. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!