Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi segített a rengeteg...

Kinek mi segített a rengeteg haskeményedésen?

Figyelt kérdés

27 hetes vagyok.

Magnéziumból 3 fajtát szedek de valószínű nem jól hasznosítja a szervezetem.

Egésznapos fekvés nem megy mert dolgoznom kell és amúgy se segít!

Van valakinek valami jó ötlete?

Egy gyógyszert már írt az orvos ami ha nagyon szar egy nap akkor vegyek be . Inkább valami más megoldást szeretnék.

2022. dec. 19. 06:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Bricanyl-Pipolhen. A magnézium semmit használt.
2022. dec. 19. 07:01
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

A folyamatos keményedés miatt sem fontoltad meg, hogy ideje lenne táppénzre menni?

Oké, alapból a terhesség nem betegség, de ez így nem problémamentes terhesség, ezzel nem kéne játszani.

Méhnyakad állapota hogy állhat? Mert pusztán már a keményedésből az én dokim vizsgálat előtt is sejtette, hogy ott a gond, és be is bizonyosodott.

Ezzel nem szabadna dolgozni, hisz az az ajánlás, ha nincs is nonstop fekvés, amikor konkrétan haskeményedés van, le kell feküdni. Ezt munkahelyen bajosan lehetne megtenni. Az ülés meg nem segít.

Egyébként velem Magnerotot szedet, napi 3x, illetve igény szerint növellhetem.

2022. dec. 19. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
most látom, elírtam, Pipolphen.
2022. dec. 19. 09:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát a magnézium nem is fog segíteni, ahogy a fekvés sem.

A kellemetlen érzésen kívül okoz bármilyen gondot a keményedés? Ha csak a munka miatt, ideje lenne táppnzre menni, egyébként a keményedés teljesen normális dolog. Nem értem, miért akarják mostanában már az összes természetes terhestünetet elmulasztani.

2022. dec. 19. 09:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem áll szándékomban táppénzre menni. Heti 1-2 nap ülőmunka nem hiszem hogy ártana.

A méhnyak a keményedések ellenére is 4 cm és teljesen zárt.

Harántba van a magzat is pluszba ami szintén nem segít ahogy a magnézium nem jó felhasználása sem.

Nyilván frontok jönnek mennek és ez a terhességem most extrém front érzékeny.

Örülnék ha még igy ís kihúznánk a végéig,ezért kérdeztem hogy hátha valakinek van valami jö ötlete erre.

2022. dec. 19. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért szedsz háromféle magnéziumot is? Mi az a 3? Magas dózisút kell, mint a Magnerot pl.

Előtte én is DM-s simát szedtem, aminek napi 2 tablettájában (ajánlott adag) nem volt annyi, mint 1 db Magnerotban. Mégis ebből így is napi 3 szemet kell szednem.

Ez azért sokat segített. Sokkal drágább, mint a sima magnéziumok, de megéri.

"Nem áll szándékomban táppénzre menni. Heti 1-2 nap ülőmunka nem hiszem hogy ártana"

Mivel folyamatosan keménykedsz, így de, láthatóan árt ennyi is. Az ülés nem jó testhelyzet, ha keményedsz, legalább a keményedés idejére le kell dőlni.

2022. dec. 19. 10:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Képzeld ha dolgozom akkor jobb a helyzet! Egyebkent meg otthon és a kocsiban sem fekszek le arra a fél perce ,amíg keményedik.

Azert szedek több félélt mert nem szívodik fel megfelelően!!!!rengeteg mg mellett is a béka segge alatt van a szintem!

Nyilván próbálkozom hogy hátha valamelyik jó lesz!

2022. dec. 19. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát pedig le kéne feküdni addig a fél percig is.

De ok, te láthatóan jobban tudod, meg aztán a te terhességed, a te problémád, nem az enyém.

Nem tudom, miért kell ilyen offenzívnek lenni.

Meg kéne nézni, milyeneket szedsz, mert kis dózisúak nem sokat érnek, hiába variálod őket, nekem is megmondta a doki. A Magnerotban 500 mg van, napi 3-4 szemet szedek. A mezei magnéziumokban 2 db-ban ha van 350-400 mg, sokat mondtam. Azzal sokra nem mész, ha komolyan keménykedik.

2022. dec. 19. 11:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Magnerot

Magnesolv

Megnecitrit

Magne b6 (sanofi)

Hidd el eh nem mezei szarokat szedek!

És nem nem segit a fekvés!

Jelzem ha segítene akkor megtenném de mivel értelmetlen és van még egy gyerekem,munkám,családom.... nem fogok otthon feküdni amíg a doki azt nem mondja ,hogy már nincs más megoldás!

2022. dec. 19. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!