A sinsay ruhák méretezése jó? 56-os ruhákat szeretnék rendelni,de sok helyen olvasom hogy nem érdemes sokat beszeretni belőle. Van már pár 56-os H&m-s bodynk, de gondolom 5-6darab nagyon kevés, ezért rendelnék hozzá kB 10dbot az 56-osból.
Kell az 56-os ruha, bizony! Igaz, meg nincs gyerekem, mert most vagyok 30 hetes terhes, de egyelore persze en is ezeket a tanacsokat kaptam sok embertol, hogy nehogy bevasaroljak 56-bol, mert a gyerekre vagy nem lesz jo, vagy kinovi 2 perc alatt.
De akik ezt mondtak, mar legalabb 30 eve babaztak utoljara :D
A baratnom nemreg szult, igaz, hogy minden baba mas, de elmondasa alapjan ok pl 1 honapig hordtak az 56-os meretet. Azert szerintem nem art, ha 1 honapig se log a gyereken a ruha :)
A sinsay-t nem tudom milyen, de a h&m-es 56-os az nagyobb egy szammal, szoval 62-esnek felel meg, ahogy en a tobbi (pl tescos) bodykhoz hasonlitgattam, ugy tunt.
De 9-es, nem minden baba egyforma.
Nyilvanvaloan ki az a hulye, aki belekenyszeriti a gyereket kicsi ruhaba? Azert senki nem ennyire idiota szerintem.
De nem is minden baba szuletik 4 kiloval, szoval azert nem art keszulni par darabbal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!