6 hetesen barnázás?

Sajnos azóta is barnázok.
Tegnap nem barnáztam napközben, este viszont miután felraktam a kúpot, borsónyi nagyságú sötétbarna alvadt vér is távozott belőlem.
Az orvosomat hívtam, azt mondta továbbra is adagoljam a kúpot, magnézium, pihenés.
A többit a természet rendezi.
Infók még: kb mindennap vérzik az orrom(emiatt gondoltam arra, hogy gyengék az érfalak és ezmiatt van a barnázás odalent is) illetve PCO-s vagyok. Az első UH-n még látszódtak a cisztáim. Lehetséges, hogy az ürül? Tudom, hogy itt kérdezgetni nem egy biztos dolog, de ha lenne valaki akinél ilyesmi gond volt, legalább tudnék kapaszkodni valamibe, hogy minden rendben lehet :(

Ahogy az orvosod mondta. Mindent megteszel, a többi a természeten múlik. Sajnos senki sem próféta.
De ha ez megnyugtat, nekem is volt, szerencsére megmaradt.
Igen.
Pont ez nyugtat meg, ha másnál is volt mégsem volt gond. Tudom, hogy nem jelenti azt, hogy nálam minden rendben lesz.
2 éve volt egy missed ab és azóta nem sikerült teherbe esnem. A férjemnek is voltak egészségügyi problémái, illetve nekem is. Sokat küzdöttünk, hogy kezeljük ezeket. Sokat küzdöttünk azért, hogy végre ismét a kezemben legyen a pozitív teszt. Nem tudom elfogadni, hogy ő se marad velünk. Szeretnék kapaszkodni mások pozitív történetébe, mert jelenleg elég nagy az ijedségem.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
Ha valaki olvasná: beindult a kis szíve :)
4 napja pedig nem barnázok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!