Van itt olyan, aki a húszas évei végén, 30-as éveiben
ismerte meg azt, akinek szült? Szerintetek még van
esélyem időben családot alapítani?
Mit értesz az idöben alatt? Még legalább 10 éved van, addig simán szülhetsz akár több gyereket is.
A húgom 35 évesen találta meg a párját, 38 és 40 évesen születtek a gyerekeik, szóval még egyáltalán nem vagy lekésve
2022. dec. 12. 16:28
2/17 A kérdező kommentje:
Hát, én szeretnék azért 30-35 éves korom között szülni. Eddig 30 volt a “határ”, de ezt a kapcsolatom vége átírta.
Tudom, hogy később is lehet, csak egy kicsit aggódok amiatt, hogy abban a korban már nem menne olyan egyszerűen. Pcos betegségem van stb.
Én 22 évesen szültem. 25 éves koromra egyedülálló lettem. Azt hittem, már nem lesz többet párom se. Aztán 29 évesen összejöttem a jelenlegi férjemmel. 32 leszek, és hamarosan megszületik a kisfiúnk. Úgyhogy nem vagy elkésve nyugi :)
2022. dec. 12. 16:37
4/17 anonim válasza:
Ismerek olyat is aki 40 felett ismerte meg az igazit és szült. Bár nyílván te nem akarnál addig várni. Ennek az irvoslására csak egy mód van, az ismerkedés. Ez lehet valós vagy virtuális is.
2022. dec. 12. 16:38
5/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok kettes!
Igen, ismerkedek is, persze nem erőltetetten, de próbálkozok, csak valahogy nem talált még meg az, akit keresek.
Én 32 évesen ismertem meg, és 34 évesen született az első gyerekünk.
2022. dec. 12. 16:43
Csak nézz körbe magad körül, sok 35-40 körüli egyedülálló nő van, nekik nem úgy alakult, hogy 28 évesen már 3 gyerek, kutya, ház. (Sőt,. utólag nem bánom hogy nem szültem annak, akivel előtte 8 évet voltam.) Én 32 évesen találtam meg a jelenlegi párom, ez 2 éve volt, ezalatt megtapasztaltuk egymást, innentől lehet gyereket tervezni. Még ha most teherbe is esek, 35 elmúltam, mire megszületik, és azért még én is szeretnék másodikat.. De nekem is nehezített a terep, cisztáim szintén vannak. Az élet ezt dobta, kár rágódni ezen. Te se tedd, alakul majd!
2022. dec. 12. 16:45
32 évesen ismertem meg a párom
34 évesen szültem
Most 36 évesen várom a második babánkat
2022. dec. 12. 16:50
28 évesen ismertem meg a férjem. Addig komoly párkapcsolatom nem is volt.
33 évesen szültem, mikor már összeköltöztünk saját lakásba.
2022. dec. 12. 16:58
24 éves voltam, amikor a lányom született. 15 hónapos volt, amikor az apja dobbantott. Onnantól egyedül neveltem őt több, mint 7 évig. Így már elmúltam 30, mire megismertem a férjemet. 4 éve vagyunk együtt, van egy kisfiunk, aki most lesz 7 hónapos. 35 évesen szültem. Szóval egyáltalán nem vagy elkésve. :)
2022. dec. 12. 17:47
Kapcsolódó kérdések: