Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek az orvosa szigorú...

Akiknek az orvosa szigorú ágynyugalmat írt elő, ők pl. a védőnőhöz sem mentek/mehettek el?

Figyelt kérdés

Eddig természetesen úgy gondoltam, hogy megyek, hisz megvan az időpontom jövő hétre, meg ez úgymond kötelező (négyhetente járok).

De most elgondolkodtam, ha csak fekhetek egész nap (és ezt is teszem), lemondtam minden más elfoglaltságomat, akkor biztos oda el kéne menjek?

Mivel a férjem dolgozik akkor, gyalog mennék, 15-15 perc oda vissza, amivel persze semmi gondom nem szokott lenni, de a sok fekvés miatt már gyengébb vagyok.

A fodrászt pl. lemondtam, pedig ha már azt nézem, mi mennyire megterhelő, oda hoztak-vittek volna autóval, és csak ülnöm kell.

Most hét elején voltam orvosnál, akkor rendelte el a folyamatos fekvést, méhnyak rövidülés és tölcséresedés miatt.

Ti, akiknek szintén folyamatos fekvést írtak elő, betartottátok, vagy volt 1-2 program, amit bevállaltatok így is?

2022. dec. 9. 11:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mivel csak nem léptem az ügyben (azaz idáig nem hívtam fel), ellenben hétfő reggel mennem kéne, a hétvégén eldöntöm, szerzek-e fuvart, és gyorsan letudom az egészet, vagy felhívom aznap, és telefonon konzultálok vele, mi legyen.

2022. dec. 9. 17:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Kizárólag akkor mentem, mikor a férjem el tudott vinni. Egy-két hét csúszás nem baj, ha le van beszélve. Én volt mikor 2 hónapot nem voltam, mert beteg volt a védőnő.
2022. dec. 9. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!