Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy baba van?...

Lehetséges hogy baba van? (Nem lenne baj, ha lenne mielőtt valaki le harapná a fejem)

Figyelt kérdés

Múlt hónap 26.-án voltunk együtt utoljára megszakításos és naptár módszerrel, az előző ciklusom 24 napos volt

Nem rendszeres a ciklusom

Most 7.-én kellett volna megjönnie, viszont nem jött meg

De 5.-e óta rózsaszínes folyásom van és mensi tüneteim

Még nem teszteltem, mert nem telt el 2 hét az aktus óta

Ez jelezhet babát? Vagy meg fog jönni?

Ez a 31. ciklus napom

Szerintetek tesztelhetek már? Vagy várjam meg a 14. napot?

2022. dec. 9. 01:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne is haragudj, de ha ennyire össze-vissza menstruálsz hogy jut eszedbe naptár módszerrel nem védekezni? Várj még pár napot.
2022. dec. 9. 02:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

3 nap késés még nem vészes, illetve írtad, nem rendszeres a ciklusod.

Néha nekem is van hasfajas stb mielőtt megjön ( pl aznap mikor jönnie kellene ) , közben késik . Emiatt nem kell aggódni feltétlen.

Jövő hét elején / közepén tesztelj egyet, ha addig se jönne meg . Ha nem egyértelmű , vagy pozitív, orvos.

Ha negatív, de olyan 2 hét körül késik, szinten orvos.

2022. dec. 9. 02:39
 3/10 A kérdező kommentje:

Amint írtam is, nem lenne baj ha jönne a baba

Tartós stabil párkapcsolatban élek, ezért merünk így védekezni.

De köszönöm szépen a válaszokat, akkor várok még a teszttel pár napot, ha nem jön meg akkor tesztelek.

2022. dec. 9. 02:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudni, hogy terhes vagy-e akármi lehetséges, mivel a megszakítás pearl indexe 35. Akár az is lehetsz.

A rendszertelen ciklus + nem védekezés nem (csak) azért gond, mert terhes leszel, hanem azért is, mert általában hormonprobléma van a háttérben, ami fokozottabb veszélyt jelent a korai vetélésre is.

A terhesség nem gond, vetéléssel mi a helyzet? Azt is bevállalod?

Nem lenne egyszerűbb orvoshoz menni, rendbe tenni magad és tervezetten gyereket vállalni?

2022. dec. 9. 03:51
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Őszintén nem kötekedni akarok de azt hogy kell elképzelni mikor valaki megszakításos módszert használ (tehát valamit azért védekezik) de persze nem baj ha jön a baba az sem..? Nem értem a kettő összefüggését. Tehát én most vagy akarok gyereket és szándékosan csinálom úgy ahogy vagy nem akarok és védekezek. Tényleg nem értem.
2022. dec. 9. 06:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5, nem tudom, de nagyon sokan tesznek fel itt így kérdést. Szerintem az van, hogy a fickó még nem akar gyereket, a nő meg már igen, úgyhogy ide jön izgulni, mert a párja reakciójától azért tart.

Felnőtt emberek nem így terveznek családot, az biztos.

2022. dec. 9. 07:04
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Mert mikor elkapja őket a hév, akkor carnak bele hogy mi lesz, tehát nem baj hogy terhes lesz csak tolja már befelé. Amikor elmúlik a rózsaszín köd, akkor leesik a tantusz hogy mi is a helyzet. Hoppá ebből gyerek is lehet.
2022. dec. 9. 07:05
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

5

A sorsra bízza..

Magam részéről nyilatkozom.

Évekig így voltunk.

Tablettát nem akarok szedni( szoptatás), de majd szerettünk volna még gyereket így spirált sem.

Az óvszer nekem nem kényelmes ( férjemet nem zavarja)

Így megszakítás.

Aztán elhagytuk és az első hónapban összejött a 2. Gyerek..

2,5 évig megint megszakítottuk…

Egyhagytuk.. 1. Hónapban ikreink lettek.

( innen meg elköttetem magam)

Tehát szerintem annak, aki akar, csak enm feltétlenül most azonnal, deeg tudja oldani akkor is, annak nem rossz választás..

De akinek egy picit is baj, ha valami balul sül el, az ki ne próbàlja..

2022. dec. 9. 07:10
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Baba tuti nincs, esetleg embrió lesz.
2022. dec. 9. 07:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Látom mégis le lettem pontozva pedig tényleg nem kötekedésből kérdeztem csak számomra fura. Aki válaszolt rá annak köszönöm.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, ha ilyen rendszertelen a ciklusod nehéz megmondani hogy terhes lehetsz. De ki kellene vizsgáltatni mindenképpen. Nekem 30-32 naposak szoktak lenni de mindig tudtam a testem jelzéseiből hogy mikor vannak termékeny napjaim. Ha neked ennyire össze-vissza akkor ez tényleg lutri.

/5

2022. dec. 9. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!