Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mit jelent? Többi lent.

Ez mit jelent? Többi lent.

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok és ma kaptam meg a vérképem eredményét és azt írták rá hogy Anti-M ellenanyag indirekt Coombsban 1+ erősségben mutatható ki. Graviditás esetén 1 hónap mulva kontroll vizsgálat javasolt,az apával együtt jelenjek meg a Véradó állomáson. Védőnő nem mondott rá semmit.
2022. dec. 8. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak internetes keresőre tudok én is hagyatkozni, de megnéztem, mert érdekelt. Elvileg ez az Anti-M ellenanyag a babákra veszélyes lehet. Neked vagy a férjednek negatív a vércsoportotok?

Elvileg erre vannak gyógyszerek, hogy ne legyen probléma, illetve folyamatosan figyelik is, hogy minden rendben legyen.

Azéért vesznek majd párodtól tőle is vért, hogy lássák kitől eredhet a gond.

Régebbi poszt, de hátha segít:

[link]

Remélem valami tapasztalt okosabb egyén tud neked segíteni.

2022. dec. 8. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Pont azt, ami oda van írva.

Egy hónap múlva menj el kontrollra azzal, aki a gyerek apja.

2022. dec. 8. 18:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Ellenanyagszűrés eredménye: pozitív

Direkt Coombs vizsgálat: negatív

Betegnek választott vérkészítmények

Transzfúziós javaslat: A beteg csak M antigénre negatív választott vörösvérsejt koncentrátummal transzfundálható.

Nekem pozitív a vércsoportom.

Egyéb vörösvérsejt antigének: C+ E- c- e+ K- M-

Azonosított antitestek titere: semmit nem írtak.

2022. dec. 8. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!