Terhesség hány hét?
Figyelt kérdés
Uterus 4mm endometrium 8.5mm az orvosi papiromon ez áll és, Az hogy terhesség gyanúja. Pozitív tesztjeim vannak. Utolsó mensi 11.06. Ez lehet ciszta is?2022. dec. 7. 10:32
21/27 A kérdező kommentje:
De igen is elfogadom amit mond az orvos illetve hogy korán mentem. Megijedtem és elméletileg azért van ez az oldal hogy feltegyem a kérdéseim és képzeld nem tudom hogy működik mivel soha nem volt cisztam ezért érdeklődtem.
2022. dec. 7. 14:43
22/27 A kérdező kommentje:
18 as köszönöm igen en is igy gondolom:)
2022. dec. 7. 14:43
23/27 NTBS válasza:
Ez valószínűleg egy nagyon korai terhesség. Ezért nem biztos. Nyugalom.
24/27 anonim válasza:
Hát nincs mit jól lepontoztak de ez az igazság:)
25/27 anonim válasza:
24
Hát te se rendelekzel tú sok aésszel ha a lepontozásokkal foglalkozol!
Vak vezet vilagtalant!🤣
26/27 anonim válasza:
Nem érdekel a pontozas az unatkozóknak találták ki :)
27/27 anonim válasza:
Korán mentél, legfeljebb 4 hetes lehetsz,akkor még nem látni ezért nem tudta az orvos sem biztosra mondani..2-3 hét múlva mész akkor már kell lennie szívhangnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!