Fokhagymát lehet enni terhesség alatt?
35 hetes vagyok, életemben nem hallottam még hogy nem lehet. Ma is 3 gerezd fokhagymát nyomtam a tejszínes csirkébe.
Lehet ipari mennyiségben okozhat bajt, de kizártnak tartom hogy annyiból bármi gond legyen amennyit egy átlag ember meg tud enni.
9. Dehogy okoz. Persze lehet, hogy ha megeszel 6 kg-t kifosod a lelked is, de nyugodtan egyél fokhagymásat.
13. Hu nekem is volt ilyen ismerősöm, szerinte a kakukkfű beindítja a szülést. Na mondom én hülye állat, végigszenvedtem a 2 napos indítást, mikor csak egy kis kakukkfű kellett volna🤦♀️
Én is mindent megkérdőjeleztem, hogy ehetem? Nem lesz baja? Mit lehet, mit nem? A szex az árt?
Még első baba, fiatal vagyok, alapvetően is aggódós, új is volt a helyzet. Itt, ha kérdést tettem fel általában olyan lekezelő válaszokat kaptam...
Most már eszek mindent, hála égnek semmi baja a picinek. Fokhagymát is szoktam enni. Sajtot is.
Szalamikat.
Amit nem ajánlanak ilyenkor, mert gondokat okoz(HAT)
-Nyers hús
-Nyers tojás
-x gyógynövény
-Alkohol, kávé, cigi (bár egyébként van olyan orvos, aki a bort is engedi, ha túlságosan keményedik valaki. Illetve van,aki kávét is iszik, fekete teát, zöldet. Persze,akinek magas a vérnyomása annak ez pont nem ajánlott), koffein.
-Szénsavas üdítők (mondjuk én szoktam azt is néha-néha)
Amúgy, amit írtok petrezselyem, kakukkfű tiltott terhesség alatt NAGY-NAGY mennyiségben.
De kötve hiszem, hogy az étel ízesítésénél akkora mennyiség lenne felhasználva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!