Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fokhagymát lehet enni terhessé...

Fokhagymát lehet enni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Olyan finom görögjoghurtos, fokhagymás kukoricasalátát csinált a férjem, csak 2 gerezd fokhagymát reszelt bele, annyira csorog rá a nyálam, nem árt meg a babának, ugye?
2022. dec. 6. 19:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%

35 hetes vagyok, életemben nem hallottam még hogy nem lehet. Ma is 3 gerezd fokhagymát nyomtam a tejszínes csirkébe.

Lehet ipari mennyiségben okozhat bajt, de kizártnak tartom hogy annyiból bármi gond legyen amennyit egy átlag ember meg tud enni.

2022. dec. 6. 19:52
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
9. be tudod linkelni a tanulmányt ahol erről írnak?
2022. dec. 6. 19:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Sógornőm annó azért visított mert volt egy darab petrezselyem a levesben és szerinte ettől el fog vetélni...🙄nyers dolgokat nem ehetsz és alaposan mosd meg q zöldséget,gyümölcsöt,de csak ennyi. Én amíg nem lettem cukros szinte mindent ettem😅
2022. dec. 6. 20:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hú, b+. Be kéne tiltani az internetet! Örökre! Az emberiség nem áll készen a használatára.🤦🏽‍♀️
2022. dec. 6. 20:10
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy viccen kívül komolyan felb*sz ez a sok hülye oldal, olyan hülyeséget írkálnak, hogy az valami hihetetlen. Abba most nem mennék bele, hogy mi a véleményem arról, aki el is hiszi ezeket, viszont komolyan nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek-e, mikor azt írják, hogy ne egyél/igyál pl felvágottat, meg hagymát, ásványvizet, csapvizet, ne használj parfümöt, ne vegyél levegőt és a többi. Be kéne ezeket tiltani, mert komolyan veszélyesek.
2022. dec. 6. 20:17
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

9. Dehogy okoz. Persze lehet, hogy ha megeszel 6 kg-t kifosod a lelked is, de nyugodtan egyél fokhagymásat.

13. Hu nekem is volt ilyen ismerősöm, szerinte a kakukkfű beindítja a szülést. Na mondom én hülye állat, végigszenvedtem a 2 napos indítást, mikor csak egy kis kakukkfű kellett volna🤦‍♀️

2022. dec. 6. 20:17
 17/24 anonim ***** válasza:
63%

Én is mindent megkérdőjeleztem, hogy ehetem? Nem lesz baja? Mit lehet, mit nem? A szex az árt?

Még első baba, fiatal vagyok, alapvetően is aggódós, új is volt a helyzet. Itt, ha kérdést tettem fel általában olyan lekezelő válaszokat kaptam...

Most már eszek mindent, hála égnek semmi baja a picinek. Fokhagymát is szoktam enni. Sajtot is.

Szalamikat.

Amit nem ajánlanak ilyenkor, mert gondokat okoz(HAT)

-Nyers hús

-Nyers tojás

-x gyógynövény

-Alkohol, kávé, cigi (bár egyébként van olyan orvos, aki a bort is engedi, ha túlságosan keményedik valaki. Illetve van,aki kávét is iszik, fekete teát, zöldet. Persze,akinek magas a vérnyomása annak ez pont nem ajánlott), koffein.

-Szénsavas üdítők (mondjuk én szoktam azt is néha-néha)

2022. dec. 6. 20:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy, amit írtok petrezselyem, kakukkfű tiltott terhesség alatt NAGY-NAGY mennyiségben.

De kötve hiszem, hogy az étel ízesítésénél akkora mennyiség lenne felhasználva.

2022. dec. 6. 20:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
9. Jééézusom....hol olvasol ilyen marhaságokat??
2022. dec. 6. 21:21
 20/24 anonim ***** válasza:
82%
Ha jól esik, akkor eheted :) feltehetően nem 5kgt fogsz megenni belőle, ekkora mennyiség okozna bajt kb.
2022. dec. 6. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!