Miért van az, hogy egyik nap nagyon élénk a babám a hasamban, másik nap alig mozog valamit?
Figyelt kérdés
Nálatok is van ilyen? Nem ijesztő?2010. szept. 30. 16:23
1/4 anonim válasza:
Nekem is változó, de minden nap van több olyan időszak, amikor nagyon aktív. Az időjárás és sok minden befolyásolja, szerintem normális, hogy ez változó.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést még az orvosok sem tudnák megválaszolni. Gondolom nekik sem egyformák a napjaik, ahogyan nekünk sem. És reagálnak arra, ami kívül történik, mivel valamenyit azért ézékelnek a kinti dolgokból is.
Nekem egyszer a kislányom akkorát rúgott a hasamba, hogy azt hittem menten kilyukat. Hát, mind a ketten megijedtünk (szerintem ő felriadt álmából), de szerencsére ez csak egyszer fordult elő:)
3/4 anonim válasza:
Sziasztok!Én 22 hetes vagyok pont én is ezen gondolkodtam ma,hogy miért ilyen lustácska ma a kisfiunk pedig általában nagyon aktív?!Eddig ritkán fordult elő,hogy alig mozgott,ilyenkor én is aggódok kicsit,de biztos nekik is van ilyen napjuk:).boldog babavárást mindenkinek!
4/4 anonim válasza:
Nekem is így van, észrevettem, h időjárás is befolysáolja, pl. ha esős, kevesebbet mozog,vagy ha feszültebb vagyok, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!