Teljesen meg vagyok rémülve, mik a kilátások?
Figyelt kérdés
23.hétben vagyok, hívott az orvosom hogy romlottak a májenzim eredményeim, egy hete rosszabbul is érzem magam, nehezen lélegzem (bár ez javulófélben van) és magasabb a koleszterinem. Az étvágyam csökkent és világosabb a székletem. Rettegek hogy HELLP szindromas leszek :( van valami esély hogy más van a dologban és jól végzödnek a dolgok? Nagyon félek.2022. dec. 3. 08:31
1/6 anonim 

válasza:

Nyugodj sem, felismerték, hogy gond van, kezelni fognak és nézni.
A mindenféle terhességi szindrómák akkor szoktak gondot okozni, ha nem veszik észre és nem kezelik őket.
2/6 anonim 

válasza:

Így, ahogy 1 mondja. Az orvosod gondosan odafigyel rád, ezért időben elcsíptétek, akármi is okozza. Nem kell félni, csak követni az orvos utasitásait és semmi gond nem lesz.
3/6 anonim 

válasza:

Egyszer olvastam olyat, hogy az epesav emelkedett szintje gondot okoz a terhesség alatt.
Ezt viszonylag ritkán csípik el, hogy ez a baj(állítólag).
Mindenesetre az már jó, hogy az orvos így odafigyel rád.
4/6 anonim válasza:
Par nap után, attól is világos lesz a széklet, ha nem eszel húst.
5/6 anonim 

válasza:

Hát attól még lehet baj, hogy a dokid odafigyel. Viszont valóban igaz hogy így lényegesen jobbak az esélyek, mintha észre sem veszik, hogy gond van.
Jó lenne tudni mennyire magasak azok a májenzimek. És pl mi a helyzet a vérnyomásoddal?
6/6 anonim 

válasza:

A koleszterinszinthez tudok hozzászólni , hogy az terhesen, amúgyis megemelkedik, mert a szervezet zsírt raktároz, felkészülve a szoptatásra. Ez teljesen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!