Az első trimeszterben lehet gond a szemöldök illetve szempilla laminálás miatt? Káros a babára nézve?
Szerintem semmilyen gondot nem okoz.Más megy műszempillát is rakat simán és semmi gond nincs se vele se a babával.Ezek ilyen buta városi legendák.Ennyi erővel akkor a hajadat se fesd be ha fested mert azt mondták vagy a műkörmöshöz sem szabad menni mert ki tudja mit okoz:)
Lelakottnak kell lenni ennyi erővel mert ki tudja.Szempilla,szemöldök laminálásra nem hetente jár az ember eleve.Ne pukkanj le azért mert terhes vagy.
Van aki kifejezetten megcsináltatja szüléshez, szempilla, szemöldök, műköröm stb. hogy “jól nézzen ki”.
Engem pl zavarna a műszempilla, mivel csak ritkán van és nincs megszokva, nekem könnyezik a szemem illetve automatikusan megdörzsölöm stb.
Szerintem ott abban a helyzetben, mikor fájdalmakkal küzdesz, vérzel, esetleg pisi, kaki, érdekes fejeket vágsz, aggódsz hogy minden rendben van e, rossz esetben szétszakadsz es varrni kell.. ha úgy van katéter, próbálsz túlélni és még sorolhatnám, senki nem azzal fog törődni hogy hogy nézel ki ahogy te magad se.:)
Hanem hogy minden rendben legyen veled és a picivel.
De ha úgy gondolod hogy neked ez kell hogy jól érezd magad, senki nem fog megkövezni!
Mindenki maga dönt, ahogy neked jobb!:)
22hkm
Szerintem nem lesz baj, csinald meg,ha jobban erzed magad tole.:)
26+5 hkm
Ja meg a mackónadrág hiányzik még meg a 20 kg zsírfelesleg és csodálkoznak hogy elmegy a férjük másfelé:)))
Na ennyit erről.Értelmezni kellene a leírtakat XD
Nem megy látom.Na szia:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!