Mikortól számíthatok rosszullétekre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 4hetes és 3 napos vagyok ma, már a nem várt menstruációm napján erős pozitívat teszteltem, akkor már 2 napja émelyegtem is. Viszont 2 napja elmúlt ez az émelygés, a teszt még mindig pozitív, nem is jött meg, most inkább csak étvágytalan vagyok, fáj a mellem és sokszor kell pisilnem. Ez normális, hogy az émelygés nem mindennap ugyanolyan? Vagy bajt jelez? Mikortól "kell" lennie rosszullétnek? Sok helyen olvastam, hogy ez az egészséges terhesség egyik jele. Orvoshoz 2 hét múlva megyek majd.2022. nov. 30. 18:49
11/16 anonim válasza:
Én pl nagyon rosszul voltam. Ha jól emlékszem nekem is a 7 héttől kezdődött és sajnos nagyon sokáig tartott. Barátnőim közül a többségnek semmi tünete nem volt. Anyukám velem pl nagyon rosszul volt, a testvéremmel semmi baja nem volt. Kinek mit dob a gép :D
12/16 anonim válasza:
Az első terhességemnél olyan 7. hét körül kezdődött az émelygés,fáradtság.Most a második babával vagyok a 36. héten,nála olyan 5-6 hetesen már éreztem,de vele kicsit durvább tüneteim is voltak az elején.Szóval még van pár hét addig nálad.De ha nem lesznek tüneteid,az sem feltétlenül baj,annak inkább örülj majd (de tudom én is,hogy addig rosszabb,amíg nem érzed mozogni a babát,az a legmegnyugtatóbb).Ha baj lenne,szerintem annak lennének jelei így az elején (görcsölés,vérzés,ilyesmik).
13/16 anonim válasza:
Soha nem voltam rosszul, anyukám meg vegighamnyta a terhessegeit...
14/16 anonim válasza:
A gyakori vizelés azt jelzi, hogy elindultak lenn a folyamatok. Tehát semmi gond nincsen.
A hányás és társai... első terhességnél hánytam a 6. Héttől a 12 . Hétig.
A második gyerekkel csak émelyegtem, ha pár kanál kajánál többet ettem. (Szintén 1. Trimeszterben)
Tehát ezek nem törvényszerű dolgok.
15/16 anonim válasza:
Szia. 7. Hetet vegig hanytam a 12. Hetig:D
Azota 1x hanytam, 1x voltam beteg, most 27 hetes vagyok.:)
16/16 anonim válasza:
Nekem egy hete kezdődtek a rosszul léttek, főleg délelőtt érzem minden nap. Enyhe hányingerem van, kicsit tartok tőle hogy erősödik majd. Én most vagyok a 6. hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!