Ki szült Dr. Fábián Antalnál Nyíregyházán?
Figyelt kérdés
Ha a magánrendelőjébe járok, meg kell kérdezni vagy ránk bízza mennyit adunk a szülés levezetéséért?2008. dec. 25. 15:15
1/3 anonim válasza:
Én a jövő héten fogok szülni nála:-)Megkérdeztem,hogy mennyiért vállalja a szülés levezetését, és azt a választ kaptam, hogy annyit adunk, amennyit gondolunk.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ti mennyit gondoltatok adni? Annyi féle összeget hallottam már, mi az ami korrekt?
2008. dec. 26. 14:05
3/3 anonim válasza:
Az az igazság, hogy még nem döntöttük el. 30-ra vagyok kiírva, de már jelezte, hogy Ő akkor nem lesz itthol. Ezért nem is tudjuk, hogy ilyenkor mit kell csinálni. Adjunk neki is és a helyettesítőnek is????Az már kicsit durva szerintem. Amúgy ha minden rendben lesz, és Ő bent lesz a szülésnél 50-70 ezer közt gondolkodunk. Én is hallottam már különböző összegeket, hogy mi a korrekt (pl. vizsgálati díj 10szerese), de szerintem mindenkinek az a korrekt, amennyit megengedhet magának. Ha kevesli, a másodikat majd másnál szülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!