Utolsó heteitekben mit vállaltatok be?
Jól bírtam a terhességet, az utolsó 2 hétben konkrétan kitakarítottam a házat. Kihúztam még a tűzhelyet is és székről bemásztam mögé takarítani, mert a bevált módon a pocakomtól már nem fértem be.😅
Mégis túlhordtam a babát.
41. Héten indítottak, előző napig jartam kutyát sétáltatni, jatszani vele a parkban, boltba. Főztem, takarítottam. Jól voltam, mindent csináltam amit egyébként is de ha rosszul esett volna, pihentem volna.
Ha jól vagy, csináld amihez kedved van. Nem kell leülni 2-3 hétre.
Így nézett ki az utolsó hetem:
38+6, abbahagytam a munkát
39 kifestettem egyedül az előszobát, pakolással, gletteléssel, takarítással együtt.
39+1 az 1200m2es kertünket összegereblyéztem
39+2 elmentünk túrázni barátokkal, 4km séta
39+3 nagybevásároltam, az auchanos kocsit teletettem, egyedül huzkodtam végig a boltban
39+4 barátnőmmel egész nap a várost jártuk, kajáltunk, shoppingoltunk, sétáltunk
39+5 nem csináltam semmit, pihentem, filmeztem
38+6 megszültem.
Szülés előtti napon meggyfát ültettem.
Éjjel még vigyáztam a sógornőm gyerekeire, mert meghalt az anyósa, el kellett utazniuk. Anyós éjszakás volt, úgyhogy maradtunk mi a férjemmel. Hétkpr megjött anyós, lezuhanyoztam, bementünk, 11-kor megszültem 😂
39+4: magassarkú csizmában mentem málnalevél teát venni, mert az előző csomag elfogyott 🤣 Ez a legemlékezetesebb pillanat az utolsó hétről.
De egyébként végig mindent megcsináltam, autót vezettem, jöttem-mentem.
39+6 napon született a fiam.
Én végig jártam a várost gyalpg ami több km.Mostam főztem takarítottam.
De ami jól esik annyit csinálj :)
Bnöm felallni se tudodd plyan duci volt a bokája pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!