Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nifty pozitív Down szindrómára?

Nifty pozitív Down szindrómára?

Figyelt kérdés
Most jött meg a Nifty eredmény, magas kockázat down szindrómára :( Teljesen le vagyok sokkolódva. Semmi esély rá, hogy mégis egészséges a baba? Volt már másnál is ilyen?
2022. nov. 22. 17:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is Niftyt csináltattunk a mostani terhességemnél,azt mondta az orvosom,hogy ez az egyik legbiztosabb ilyen jellegű teszt most.De azért szorítok,hogy más eredményt hozzanak a további vizgálatok.
2022. nov. 22. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
9 vagyok én a verifi után elrohantam uh ra majdnem minfen rendbe volt, orrcsont a helyén, nyakiradő tökéletes, az áramlás utalt egyedül a downra.
2022. nov. 23. 00:42
 13/21 A kérdező kommentje:

Sziaszttok! Túl is vagyok a meglepény mintavételen. Kb 10 nap múlva lesz eredmény, utána szakítható meg a terhesség. Most 13 hetes vagyok, szerncsére még időben ahhoz hogy ne kelljen megszülni, hanem altatásban kikaparnak.

Fel sem fogtam még ezt az egészet, édes, drága kisfiam... 2 napja csak sírok. Hogy lehet ezen lelkileg túl lenni????

2022. nov. 23. 15:29
 14/21 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem majd azon kell túllenned lelkileg, hogy elveszed a gyermeked életét mert Down-os. Félre ne érts, nem elítélni akarlak, én sem döntenék másként. Csak sokat gondolkodtam ezen anno, mikor vártam a vizsgálat eredményét. Tuti keresnék egy jó pszichológust. Nagyon sajnálom, hogy ezen kell keresztül menned. Szorítok, hogy mégis csoda törtenjen.
2022. nov. 23. 18:24
 15/21 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban sokkal jobban érdekel a meglévő gyerekeim egészsége és lelki békéje mint egy 6 centis magzaté akinek egy szenvedés lenne az élete. Jobb lesz így mindenkinek!
2022. nov. 23. 19:05
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

14. Jézusom, hogy lehet ebben a szituációban ilyet leírni? Te normális vagy, ember?

Kérdező, ha beigazolódik először is tudd, hogy nem a ti hibátok. Nem csináltatok semmi rosszat, egyszerűen szar lapot húztatok. Másodszor el kell őt gyászolnod. Ne hallgass azokra akik azt mondják, lehet még gyereked, meg jó hát még magzat sem volt, hanem igenis sírj, add ki a dühöd, éld meg a gyászod! A meglévő, és biztos vagyok benne, hogy csodálatos gyerekeid erőt fognak adni. Ha pedig úgy érzed, nyugodtan keress fel szakembert (én ezt tenném). Kitartást és nagyon nagyon sok erőt kívánok neked!

2022. nov. 23. 19:47
 17/21 anonim ***** válasza:
20%

Mint mondtam, én is így döntenék. De az előző kommentedben még az édes, drága kisfiad volt, most meg már csak egy 6 cm-es magzat. Akkor viszont én kérek elnézést, úgy értettem, hogy a gyermekedként gondolsz rá. Attól függetlenül még mindig sajnállak, hogy keresztül kell menned ezen.

#16, igen, ember. Normális vagyok, attól, még hogy egyeseknek nem tetszik, amit leírtam. Elveteti a babát ha Down-os. Tény. Mit kellene ezen szépíteni, ne haragudj? Ráadásul nem is egy elítélendő tett szerintem. Mellesleg én nem minősítettem senkit, beleértve téged is, úgyhogy fogd vissza magad.

2022. nov. 23. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
17. Visszafogtam magam, ne tudd meg gondolataimban minek tartalak. Minősítenélek szívem szerint ennél cifrábban. Ne írogass lelkileg megviselt anyáknak ilyet! Soha, semmikor. Nem normális dolog. Komolyan, hogy ezt felnőtt embereknek, anyáknak magyarázni kell, az elég vad.
2022. nov. 23. 20:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

9 vagyok 2 éve volt a megszakítás, azóta is gyakran sírok miatta, igazi gyógyír egy szivárvány baba lett volna de sajnos azóta csak 2 missedem lett.

Soha nem bántam 1 percig sem azt, hogy elvetettem, de azért rohadt mérges voltam, hogy nem született meg egy egészséges pici lányitt. Van 3 gyerekem, egy kicsi is és fontosabb a már élő egészséges gyerek, akire lehet időm sem maradt volna mert a down babára kitudja milyen műtét(a szívnél volt eltérés uhn) várt volna.

Sajnos lutri, hogy egy down baba mennyire súlyos egészségügyi és mrntális betegséggel születik, én szenvedni nem szültem meg.

2022. nov. 23. 20:28
 20/21 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező!

Mi lett végül az eredmény?

2022. dec. 31. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!