Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most mi akar lenni (kicsit...

Ez most mi akar lenni (kicsit undorító lehet)?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, 21.hét. Nincs folyásom, vagy ha éppen van is, akkor fehér, vagy színtelen, mondhatni problémamentes. Viszont amikor felnyúlok magamnak, akkor ott bent (egészen fent, nem a hüvely alsó részében) kis darabkák vannak, nem tudom mihez hasonlítsam, mint az elázott kicsi papírdarabok. Fehér és enyhén sárga színűek. Mi ez szerintetek?

2022. nov. 10. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Nyúllálj csak fel minél mélyebbre, aztán majd lesz fertőzésed, ha még nincs.
2022. nov. 10. 15:23
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Miért nyúlkálsz fel a lukadba?Nem kötekedni akarok csak tényleg kíváncsi vagyok hogy miért nyúlkál fel valaki magának ha terhes ha nem.

Még terhes is vagy pluszba ami még inkább fogékonnyá tesz a különböző fertőzésekre de azért felnyúlsz jó mélyre.

2022. nov. 10. 15:37
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyes nem értem mi a probléma, tiszta kézzel tettem, ezzel az erővel a szex is tabu lenne.
2022. nov. 10. 15:38
 4/15 A kérdező kommentje:
2es, azért történt, mert észre vettem egy ilyen kis darabkát a papíron és nem tudtam mi az. De nagyon nem ez volt a kérdés.
2022. nov. 10. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem 1-es de tényleg mond már meg légyszi hogy miért nyúlsz fel a luksziba?

Nem probléma ez csak olyan fura.A szex más mert bemegy a broki a luksziba.

2022. nov. 10. 15:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem.Köszönöm a választ!Nem tudja senki sem neked egy orvoson kívül megmondani hogy az mi lehet.Ha aggaszt akkor következő ultrahangnál mond az orvosodnak és megnézi.

2022. nov. 10. 15:42
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Tiszta a kezed lehet, de fúj, akkor is undorító és nem steril. A szex azért más, mert a kezed valószínűleg sokkal több bacival érintkezik mint a férjed pénisze, így könnyebben fertőződhetsz. Szóval, ha még nem volt fertőzés, valószínűleg lesz ha így felnyúlkálsz. Menj orvoshoz.
2022. nov. 10. 15:44
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
Nyákdugó gondolom. Vagy a fene se tudja.
2022. nov. 10. 15:56
 9/15 anonim ***** válasza:
11%

[link]

[link]

A második linket csak azért küldtem hogy lásd nem ördögtől való az önvizsgálat.

2022. nov. 10. 16:04
 10/15 anonim ***** válasza:
62%

9. Nem ördögtől való, csak NEM TERHESEN...

Kérdező, szóval akkor megis csak megjelent a papíron, nem csak fenn... Nyúlkálás helyett meg inkább a telefon után nyúlj időpontot kérni dokihoz.

2022. nov. 10. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!