Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves tagok! Van most...

Liandora kérdése:

Kedves tagok! Van most valaki akinek iugr gyanú áll fent?

Figyelt kérdés

A 30hetes uh-n azt írták, hogy a méretei 28hetes magzatnak felel meg.3 napog voltam kórhàzba, 4 tüdőérlelőt kaptam, 3 infúziót és napi 1 clexane injekciót kell be adnom magamnak. Most voltam a 34hetes uh-n, ott 31 hetesnek felel meg, a lepény 3as stádiumban van, meszes.

De az sehol nincs megadva, hogy az egész babum kisebb vagy csak bizonyos testrésze.

Hetente megyek uh-ra, hogy figyeljék mennyit növekszik, a súlya most elvileg 1500gr,bár ezt sose mondták és egy leletemen sincs rajta a becsült súly vagy méret.

Már biztosan tudom, hogy kis babóm lesz,de azt nem tudom,hogy a méretei alapján mi lesz pici?

-Most 34hetesen mért adatok:

Bpd:82mm;Ofd:100mm;Fl:61mm

-32hetesen mért adatok:

Bpd:75mm;Thq:80mm;Fl:60mm

-30hetesen mért adatok:

Bpd:70mm;Ac:240mm;Fl:59mm

Ennél a vizsgálatnál mondták, hogy 2 hét eltérés van, le van maradva. Ebből ti mit gondoltok,arányosan kisebb vagy csak valami lesz kisebb?

Köszönöm aki tud segíteni.

2022. nov. 10. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Arányosan lesz kisebb. Szoros megfigyelésed lesz, nst, áramlás rendben?

Valószínűleg hamarabb is érkezik majd :)

2022. nov. 10. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Nst nem volt eddig, az áramlás rá azt mondják mindig, hogy jó.
2022. nov. 13. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem IUGR babám született. A 30. héten 2 héttel volt lemaradva, majd ez egyre nőtt. Én végig kórházban voltam, naponta volt NST, áramlás heti háromszor. A 36. héten 1950 grammnak mérték, végül 1750 grammal született. Most már 4 hónapos és 6kg, gyorsan utolérte magát :)
2022. nov. 17. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első fiam 34+6-on született 1710g-mal, és 43 centivel. Senkinek nem volt gondja a súlyával, kora volt,de ahogy elérte a kívánt súlyt mentünk is haza. Most 6 éves és, még mindig nem óriás,de semmi gond nincs vele.

Most a 3.terhességemnél 30+6-on, 29+2 hetesnek mérték a gyerekem, ami a doki szerint még egyáltalán nem gond. Meglep,hogy téged ilyen eltéréssel már infúzióra raktak, nekem még csak azt se tarzották indokoltnak, hogy hamarabb ránézzenek.

2022. nov. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!