E-coli kezelés?

Figyelt kérdés

14 hetes vagyok és a laborban kiderült hogy van e.coli a vizeletben. Felhívtam az házi orvost mikor megkaptam a leletet azt mondta csináljunk újra egyet megcsinálta ugyanazt hozta ki. Mivel nincs tünetem azt mondta nem kell kezelni (én nem így olvastam) de konzultáljak a nőgyógyászommal. Voltam nála is ott helyben vett le mintát, azt mondta ha az meglesz megbeszéljük,várjunk, mert az eddigi leleteim szerint határeset, nem írna fel gyógyszert mert nincs tünetem. Most két hét múlva kell visszamennem de már rettenetes stresszelek mert annyira félek hogy valami baj lesz a babával. Pedig direkt mentem a dolgok után nem csak legyintettem rá.. idohuzasnak érzem hogy mennek a hetek és aggódom.

Más is volt hogy nem adtak rá gyógyszert? Annyira féltem a babát.

2022. nov. 9. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
18%

Jobban bízol egy laikus vadidegent névtelenül kiírt bizonytalan eredetű válaszában, mint az orvosban?

Kellemetlen lehet így az életed...

2022. nov. 9. 14:33
 2/3 A kérdező kommentje:
A kérdésem az hogy más is volt már így hogy nem adtak neki gyógyszert??? Te nem tudsz olvasni??
2022. nov. 9. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Nem lesz tőle baja a babának. Jobb ha nem tomnek gyógyszerrel így, hogy tunetmentes vagy. Ezen felesleges stresszelni.
2022. nov. 9. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!