9 napja késik, mit gondoltok mi lehet?
Ha valaki járt már így leírná? Hátha vannak nálam okosabbak, tervezzük a babát. Szóval: Ma 9. napja (app szerint) hogy késik a mensim. Teszt tegnap negatív, viszont ma reggel is csináltam és azon halvány, nem tudom mikor volt ovu, lehet hogy ennyire későn lett volna? A nemvárt mensi előtt 3 -5 és 10 nappal voltunk együtt. Legutóbbi mensi szept 28. és app szerint okt. 31.-én kellett volna megjönnie. 30-35 nap szokott lenni a ciklusom, előfordult már 38 is.Nyilván tudom ha tolódik az ovu akkor a mensi is de ennyit ?! Volt aki járt így, lett baba és nem volt gond? Nagyon be vagyok tojva mert mindenhol azt olvastam hogy nem maradt meg meg stb. :(

Haaaaaat ha 9 napja kesik akkor nem ilyennek kellene lennie a csiknak.
Ha mondjuk mensi elott lennel es ezt a tesztet mutatnad akkor azt mondanam,hogy tesztelj 2 nap mulva.
De szerintem nem vagy terhes.

Szerintem is negatív.
Nekem is voltak hasonlóan hosszú ciklusaim, 35-40 nap között. Kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem.
Régóta próbálkoztok?

Köszönöm.
Ebben az évben kezdtünk védekezés nélkül együtt lenni, úgy voltam vele ha nem jön majd akkor a jövőévben kezdenénk az orvosi vizsgálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!