Terhesség alatt mijen vizsgàlatokra kell elmenni ?
Figyelt kérdés
A hepatitis vizsgálat kötelező terhesség alatt ?2022. nov. 9. 12:24
1/13 anonim 

válasza:

Ultrahangok, vérvételek (labor, szerológia, vércsoport), végén nst.
3/13 anonim 

válasza:

Semmi nem kötelező.
A laborok sem, de azért ajánlott. Ez a te érdeked is, nemcsak a babáé, hiszen a te véred vizsgálják. Van valami oka, hogy nem szeretnéd?
5/13 anonim 

válasza:

Mondjuk ezt én sem értem. Nem szeretnéd tudni, hogy egészséges vagy te is és a baba is?
6/13 anonim 

válasza:

Látom a sok fogatlan lepontozza a fogorvost.
Nem hiába mondta a védőnő, hogy nem járnak fogorvoshoz a nők. :D
7/13 anonim 

válasza:

Kötelezőnek semmi nem kötelező. Nem fog senki fegyvert tartani a fejedhez ha nem mész.
Amire te gondolsz, hogy "kötelező", az a 3 db uh (12, 18, 30hetesen).
3db labor ( a 2.a cukorterhelés)
És a védőnői látogatások.
Ezen felül erősen ajánlott a fogorvos és a háziorvos/belgyógyász készitette ekg.
Illetve kb havonta egy nőgyógyásszal való találkozás.
4db pecsétnek kell meglenni az anyaságihoz
8/13 anonim 

válasza:

Hepatitist már az első trimeszteri, háziorvos által kért laborvizsgálattal együtt néznek, ahogy a vércsoportmeghatározás is akkor lesz. Nem kell emiatt külön fordulnod, mindezt egy vérvétellel letudod, ha ez a gondod vele.
9/13 anonim 

válasza:

Honnan vettétek, hogy nem szeretné? Lehet, hogy csak aggódik, hogy nem szűrnek hepatitiszre, mert nem tájékoztatták megfelelően.
10/13 anonim 

válasza:

Akkor elég szar háziorvosa van. Nekem mikor 1. trimeszteri laborra küldött, elmondta, hogy mi lesz. Három vérvételi lapot kaptam tőle: laborra, vércsoport meghatározásra, hepatitisre. Nem kellett utánanéznem, ő tudta a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!