Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hete késik a menzeszem és a...

Bogcsi168 kérdése:

3 hete késik a menzeszem és a terhességi teszten egy szinte alig látható halvány csík megjelent. Terhes lehetek? Tünetek akadnak. Mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz válasz és terápia miatt.

Figyelt kérdés
Párom szerint belenézem. Nem akarom beleélni magam de jól esne egy kis támogatás.

2022. nov. 9. 00:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Na ja a legsz@rabb teszt is mutatná dehát Ő nem terhes,ennyi az egész.
2022. nov. 9. 20:50
 12/24 A kérdező kommentje:
Azért megtarthatnánk némi illemet a kommenteknél.. nyilván egyikünk sem orvos. Vannak tünetek. Érzékenyebb tesztet vettem amit később megcsinálok de mindenképpen elmegyek nőgyógyászhoz.
2022. nov. 10. 01:08
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Terhes nem vagy a teszt szerint, a tüneteket meg beképzeled valószínűleg. Persze menj el orvoshoz, remélhetőleg neki majd elhiszed.
2022. nov. 10. 01:13
 14/24 anonim ***** válasza:
2%
Èn az elsőt pozitìv nak mondom a màsodik negatìv. Csinàlj egy màsik fajta tesztet. Nàlam is ugy volt hogy majdnem màsfèl honapig nem kaptam pozi tesztet. Az otvos azt mondta ez azèrt van mert nincs elèg progrszteron a szervezetemben. Kamtam rà gyogyszert. Szurkolok majd küld a kèpet ha csinàlod a tesztet
2022. nov. 11. 03:17
 15/24 anonim ***** válasza:
19%

😃😆😆😆

Te jobban tudod biztos az orvonàl is.

Hahoo mindenki idegyertek, itt van egy nagyon kedves hölgy aki mèg a tanult orvosnàl is okosabb.❗❗❗

KÈRDEZŐ inkàbb menny el egy orvoshos. Mert itt ha nem figyelszmagadra akkor az a baj. Ha figyelsz akkor meg az. Itt mindenbe csak belekötnek. Itt mèg az utolsò kis remènyt is ki ölik belöled.

2022. nov. 12. 04:02
 16/24 anonim ***** válasza:
49%
Ez negatív. 1 hónap vérzés egészséges embernél is kimaradhat.
2022. nov. 19. 13:37
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi lett kérdező?Voltál orvosnál vagy kértél már időpontot?
2022. nov. 19. 13:58
 18/24 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál. Ő azt tanácsolta hogy még egy tesztet csináljak és kedden menjek el ultrahangra.

Kedden derül ki mi a hiba. De már olyat is hallottam hogy bizonyos hetek után annyira magas lehet a hcg szint hogy azt a teszt nem tudja már kimutatni. Így valós lehet a halvány csíkom és a negatív. Meg nem tudom ki próbálta már ezt ki de ha cukorra csepegtetsz vizeletet és ha csomós pozitív ha nem akkor negatív. Nálam csomós volt.

2022. nov. 20. 00:46
 19/24 anonim ***** válasza:
86%
18-as Szerintem te ne olvasgass, főleg ne hülyeségeket. Orvos ilyet nem tanácsol, ha nem lát semmit, elküld vérvételre. Milyen orvos volt egyáltalán, hogy nincs UH a rendelőben?
2022. nov. 20. 00:58
 20/24 anonim ***** válasza:
85%

"bizonyos hetek után annyira magas lehet a hcg szint hogy azt a teszt nem tudja már kimutatni"

Ne áltasd magad... Ha "bizonyos hetek után" lennél, akkor már tapintással érezné az orvos, hogy terhes vagy. Amúgy meg hülyeség, volt még tesztem itthon, szülés előtti héten (40+2) szórakoztam egyet, pozitív lett...

A cukrosra meg no comment. Esetleg törj még be egy kisállat kereskedésbe így vasárnap délelőtt, hátha tartanak afrikai karmosbékát. Ha azt lepisilnéd, az volna a tuti.

2022. nov. 20. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!