Adavid28 kérdése:
Nem találom a szivhangot 11. Héten, pedig eddig megvolt. Angel Sound dopplerem van és eddig megtaláltam. Császáros heg befolyásolta valakinek a doppler használatát?
Figyelt kérdés
Jóval fentebb van a baba, mert az első kisfiam császárral született és a császáros heg letapadása miatt fentebb van, heg fölött látja a doki is, hasin uh-val már a 8. Héttől. Lehet,H ezért nem találom?2022. nov. 8. 07:29
11/16 anonim válasza:
Valójában senkinek sincs fogalma se arról mit talált a kérdező meg eddig. Ezen fölösleges vitázni mert attól neki már nem lesz jobb most. Én se ajánlom amúgy pont ezért. Én 16 hetesen jöttem pl rá, hogy addig csak valami érre hittem azt, hogy meg van…de lehet ő megtalàlta.. Amit most tenni lehet, hogy elmész egy magán ultrahangra, ahol ránéznek és minden kiderül. Vagy kibírod a 12. hetiig.
12/16 anonim válasza:
Nekem a védőnő se találta ilyen korán a szívhangot. Ő is mondta, hogy nem kell otthon hallgatni, főleg nem ilyen korán.
13/16 anonim válasza:
10-es nekem a védőnő azt mondta, hogy ilyen korán az nem a szívhang. Csak hasonló a hangja.
14/16 anonim válasza:
13
Hát jö szar a védőnőd! Amikor egymáson van a két szívhang az enyém lassú a másik 2x olyan gyors akkor tuti csak egy űrlény!
Tényleg ha nem próbálod akkor ne okoskodj és ez minden válaszolóra igaz!
15/16 anonim válasza:
Én a 11héttől mindig megtaláltam. 🤔 és tuti hogy az volt. Az én szíverrésem volt 70 kb. A babójé 140-150közt általában. És nagyon is könnyen meglehetett találni.
16/16 anonim válasza:
Én 9+6 naposan kerestem először és megtaláltam. Akkor körülbelül 180 volt a szívverése a picinek, míg az enyém kb 65-70.
Most 11+4 vagyok, 1-2 naponta ellenőrzöm, amikor kedvem van. Körülbelül 165-175 között mozog a szívhang. Nem szoktam hosszú ideig keresgélni, ha 3-5 perc alatt nincs meg, akkor csinálok valamit (pl. elmegyek sétálni, eszem) és később újra teszek egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!