Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Július elejére van kiírva a...

Július elejére van kiírva a feleségem a harmadik gyermekünkkel. Legkésőbb mikor vallalnátok még be belföldi 5 napos utazást, 3 óra távolságra az otthonunktól?

Figyelt kérdés
A nyári nyaralás érthető módon most elmarad, de szeretnénk elvinni a gyerekeket még tavasszal valahova.
2022. nov. 6. 22:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármikorra, mondjuk én nem vagyok aggódós típus. Kórházi táska legyen nálatok, az elég.
2022. nov. 6. 22:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nektek kell érezni, ti tudjátok az előző terhességek vége milyen volt, a nagyobb gyerekek mikorra születtek.

Én személy szerint májusban mennék, akár a végén, de utána nem merném bevállalni.

2022. nov. 6. 22:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Május közepéig.
2022. nov. 6. 22:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Minel korabban, a vegefele mar eleg macera utazni. De nekem spec oriasi hasam volt a masodikkal, es menni is nehezebben tudtam. A harmadik trimesztert mar nemannyira ajanljak utazashoz. A 28. het az kb. aprilis elejere esne.
2022. nov. 6. 22:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Maximum május vége.
2022. nov. 6. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, én ilyenkor még azon gondolkodnék, hogy éljük meg a 12.hetet. Nyilván nem a legrosszabbra kell gondolni, de azért, mert van 2 gyerek, még nem egyforma minden terhesség, tehát az is befolyásolná, hogy hogy viselem. Kell-e például bármi miatt feküdnöm, stb., ami ilyenkor még nem látható előre.
2022. nov. 7. 00:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
36. hétig. De ez nagyon függ attól, hogy viseli majd a feleséged a terhességet.
2022. nov. 7. 07:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon egyéni dolog. Függ attól is, hogy komplikációmentes-e a terhesség. Van, aki veszélyeztett lesz és ágynyugalomra ítélik, stb. Én mondjuk problémamentes terhesség esetén a 30. Hét után már nem mentem / fogok menni sehova. Én 30. Hétre születtem a semmiből (nem volt előjele), ezért bennem emiatt erős a félsz a koraszüléssel kapcsolatban.
2022. nov. 7. 09:01
 9/13 NTBS ***** válasza:
Április végéig.
2022. nov. 7. 09:19
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

Most miért vagyok lepontozva? A hölgy kb.6hetes. Nyilván senkinek sincs lövése se róla, milyen lesz a terhessége hónapok múlva. Aki meg azt nem venné figyelembe, az hülye.

2022. nov. 7. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!