29 hetes kismama vagyok. Nagy baj ha előbb fürdőtakarításnál kb 10 percig lélegeztem domestost? Ugye nem. Csak már muszály voltam fertőtleniteni!
Figyelt kérdés
2008. dec. 24. 12:06
1/2 anonim válasza:
Ennyi még nem baj, de vegyél szájmaszkot a gyógyszertárban, és azzal nyugodtan, biztonságosan takaríthatsz majd.
Kellemes Karácsony!
2/2 anonim válasza:
Nézd, attól hogy terhes vagy, ilyen dolgokat még meg kell csinálni nyilván. Én már a 34. hetet taposom, a hétvégén csináltam egy "gigatakarítást", ami nem kevés tisztítószer használatával járt. Szerintem, a lényeg, hogy ilyenkor legyen szellőzás, járjon a levegő a lakásban, hogy minél kevesebbet lélegezzünk be ezekből a dolgokból. Elkerülni úgysem lehet, plusz, kismamák milliói takarítják a környezetüket teljesen természetes módon, úgyhogy szerintem Neked sem, és a babádnak lesz semmi bajotok ennyitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!