Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 het alatt nem hizott semmi...

2 het alatt nem hizott semmi a baba az baj?

Figyelt kérdés
38hetes vagyok es 2 hete nem hizik a babam, ugyannyi kg mint 2 hete volt sot a meretei se valtoztak van amit kisebbnek is mertek jobazt betudom meresi pontatlansagnak de akkor is fura h osszessegeben nem no. Az aramlas rendben van. Vajon akkor miert nem hizik?
2022. nov. 4. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak azt tudom mondani, hogy szülés előtt 2 nappal 3 és fél kilóra becsülték a babámat, erre rá 2 napra megszületett 3 héttel a várt előtt 2,5 kg-mal...
2022. nov. 4. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kár idegeskedned, ez mind csak becslés. 2 hét nem sok, viszont ha pár mm-rel arrébb húzta a kurzort, akkor az nagyon sokat jelent ebben az esetben.
2022. nov. 4. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez volt a helyzet, 2 naponta kellett nstre járnom, 3 naponta áramlás vizsgálatra. Mivel a 3. Héten sem nőtt az égvilágon semmit, pedig kb. A kórház összes orvosa és szonográfusa nézte már, és kisebb is volt, és amúgy 39. Héten jártunk, ezért megindították, mert hogy kint már jobb esélyeket láttak. Így is volt, egy hónap alatt 1,5 kgt szedett fel. Nem tudták megmondani miért nem nőtt, sem amíg bent volt, sem szülés után. Semmi látszólagos probléma nem volt.
2022. nov. 4. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor már nem nőnek olyan hatalmasakat, hogy ne lehessen elmérni a centiket. Sőt, minél nagyobbak, annál nehezebb lemérni őket. A súly pedig egy becslés, mégpedig a méretei alapján (combcsont hossza, haskörfogat, stb).

Az én kislányom is kis magzatnak volt titulálva, alig 3 kg-osnak és rövidnek. Aztán még aznap megjelent 3600 grammal és 56 cm-vel.

2022. nov. 4. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem pedig a szülés napján 4.5 kilót mértek aztán 3.4 lett. ez ilyen. sokat nem adnék rá 🤷‍♀️
2022. nov. 4. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is elvileg kisebb lett 1 hét alatt. Említettem is orvosnak az aggodalmaim, azt mondta nem is lehet pontosan megmérni, meg ilyenkor a feje egyre lejjebb van és ez sem segíti a mérést.
2022. nov. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!