Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen napszakban...

Kinek milyen napszakban indult be a szules, jol veszem eszre h tobbnyire ejszaka/hajnalban indulnak a babak?

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 08:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettovel ejjel indult. Egyszer olvastam errol statisztikat, es valoban tobb valamivel az, hogy ejszaka indul be, aminek ha jol emlekszem koze van a hormonokhoz.
2022. nov. 1. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hajnal vagy reggel (kinek mi) 5kor volt az első kis fájás ami felébresztett, de csak 2-re komolyodott be annyira, hogy tuti legyek benne, hogy abból aznap még szülés lesz.
2022. nov. 1. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyikük hajnalban (4-kor, fe èn 5-kor szoktam kelni akkoriban) délre lett meg

Másikuk este indult(19 h körül, meg is lett este 10 előtt még.

2022. nov. 1. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát igazából nálam hajnalban kezdődhetett. Egyszer meg is ébredtem, de csak enyhe mensi görcsöt éreztem meg hogy pisilnem kell. Kimentem, pisiltem aztán vissza feküdtem aludni. Ez olyan 3-4 körül lehetett. Aznap kellett befeküdnöm indítani mert már 40+4 napos voltam. Reggel 7 kor keltem az ébresztőre ( még simán aludtam volna) ugyanaz a enyhe görcs volt mint hajnalban. 8 ra értem be a kórházba, felvettek és megvizsgáltak. Már egy ujjnyira voltam nyitva és meg is lepődtek hogy nincs semmi extra fájás. Aztán rákötöttek oxira na attól aztán lett. Burkot délután 15:00kor repesztett a doki és 16:40-kor lett meg a kislányom.
2022. nov. 4. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!