11+5 hetes vagyok. Ma szurast ereztem a hasamban pisilesnel. Baj van?
Figyelt kérdés
Eleg kellemetlen volt, de nem olyan mint amikor felfazom. Meg kicsit huzodott a hasam, de aztan nem volt semmi.nathas is vagyok sokat fujom az orrom es akkor onkentelenul is beveszitem a hasam. Rem nincs gond.2010. szept. 28. 16:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem nincs, nekem terhesség alatt ezer olyan dolog fájt, amiről addig nem is tudtam hogy létezik. Nyugi.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem sincs gond, de úgyis kell hamarosan menned a 12 hetes szűrésre akkor lesz vér és vizelet vizsgálat, ha esetleg valami baci van a vizeletbe akkor az kiderül. Az orrfújásra meg csak annyit, hogy augusztus közepétől allergiás vagyok, most mire kezdene elmúlni sikerült megfáznom :( Úgyhogy lassan két hónapja folyamatosan tüsszögök, fújom az orrom stb. Hála az égnem minden rendben van a babóval :) Jó babavárást! 32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!