Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha késik a mensim pár napot,...

Ha késik a mensim pár napot, majd azután egyik nap elkezd fájni a derekam, meg mintha meg akarna jönni, de másnap mégse jön meg, akkor lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha késik a mensid akkor a tesz már kimutatja. Mire vársz?
2010. szept. 28. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Görbéd van? Én tuti tesztelnék, nem bírnám ki :)
2010. szept. 28. 15:50
 3/8 A kérdező kommentje:

én péntek reggelre tervezem a tesztelést, ha addig nem jön meg. a görbém ilyen, nekem nem túl bíztató mert most elég alacsonyan áll a hőm rajta:

[link]

2010. szept. 28. 15:52
 4/8 A kérdező kommentje:
jaa, és az ovum nem akkor volt, amikorra be van húzva. az korábban volt.
2010. szept. 28. 15:53
 5/8 A kérdező kommentje:
a derekam meg ez a mensiszerű érzés most tört rám amúgy. de ilyen erős megjön érzésem már volt péntek éjjel is és akkor is azt hittem meg fog jönni, de mégse jött meg.
2010. szept. 28. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor tuti terhes vagy. Én tesztelnék a helyedben. Nekem is így kezdődött. Megkérdeztem ismerősök körében pár embert, akiknek kisgyerekük van. Miért feszül a mellem s olyan megjön érzésem van. Már 2-3 napja késett. Azt mondták nyugodjak meg, meg fog jönni, ez nem terhes tünet. Mellesleg nekem mindig pontosan 25 napra szokott megjönni, sohasem késett, s az utolsó mensimet követő pár nap elteltével voltunk együtt a párommal védekezés nélkül. Ez volt az első próbálkozásunk, s összejött a kisfiúnk. Ja, s minél hamarabb csináld meg a teszted, s amint megvan az eredmény, kérj időpontot. Én a teszt után vártam, de nem tudtam, hogy azóta már időpontos a rendszer. Mire kaptam időpontot bevéreztem. Bementem az ügyeletre, m már késő volt, s ott is azt mondták szerintük nem terhesség, s tuti megjött. Csak ujjal vizsgáltak meg. De erősködtem, h két teszt nem hazudhat, s vizsgáljanak meg jobban. Így befektettek, s másnap vérvétel, ami kimutatta a hcg-t, s alig akartak hazaengedni. Azóta 13 hetesen még volt vérzésem.

Most vagyok 23 hetes km. S semmi gond nincs a magzattal.

2010. szept. 28. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
A leesett hő miatt nem gondolom, hogy terhes vagy. Mensi késést, terhességi tüneteket és derékfájást ciszta is okozhat, úgyhogy mihamarabb tesztelj és nézesd meg magad dokival.
2010. szept. 28. 20:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap este megjött. :(( De ahogy nézem, elszámoltam magamat, és végülis pontosan megjött mert múlt hónapban is 28-án volt meg, csak nem értem mi volt előtte ez a rózsaszínezés wc papíron, mert ilyen még nem volt.
2010. szept. 29. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!