Ha késik a mensim pár napot, majd azután egyik nap elkezd fájni a derekam, meg mintha meg akarna jönni, de másnap mégse jön meg, akkor lehetséges, hogy terhes vagyok?
én péntek reggelre tervezem a tesztelést, ha addig nem jön meg. a görbém ilyen, nekem nem túl bíztató mert most elég alacsonyan áll a hőm rajta:
Akkor tuti terhes vagy. Én tesztelnék a helyedben. Nekem is így kezdődött. Megkérdeztem ismerősök körében pár embert, akiknek kisgyerekük van. Miért feszül a mellem s olyan megjön érzésem van. Már 2-3 napja késett. Azt mondták nyugodjak meg, meg fog jönni, ez nem terhes tünet. Mellesleg nekem mindig pontosan 25 napra szokott megjönni, sohasem késett, s az utolsó mensimet követő pár nap elteltével voltunk együtt a párommal védekezés nélkül. Ez volt az első próbálkozásunk, s összejött a kisfiúnk. Ja, s minél hamarabb csináld meg a teszted, s amint megvan az eredmény, kérj időpontot. Én a teszt után vártam, de nem tudtam, hogy azóta már időpontos a rendszer. Mire kaptam időpontot bevéreztem. Bementem az ügyeletre, m már késő volt, s ott is azt mondták szerintük nem terhesség, s tuti megjött. Csak ujjal vizsgáltak meg. De erősködtem, h két teszt nem hazudhat, s vizsgáljanak meg jobban. Így befektettek, s másnap vérvétel, ami kimutatta a hcg-t, s alig akartak hazaengedni. Azóta 13 hetesen még volt vérzésem.
Most vagyok 23 hetes km. S semmi gond nincs a magzattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!