Terhesség alatt lehet valahogy a testsúlyt tartani minimális hízással?
Biztos nagyon sokan lefognak pontozni de nekem nagyon fontos, hogy megtudjam tartani a testsúlyomat. Még nagyon az elején járok a terhességnek azonban a családomban nagyon nagy esély van a túlsúlyra, a testvérem a túlsúlya miatt hunyt el, édesanyámnak is nagyon nehéz a mozgás és mindketten a terhesség után kezdtek el lefelé menni a lejtőn és nagyon kövérek lettek. Más ezt nem fogja megérteni de eszméletlenül félek ettől, nem koplaltam idáig sem . Mindent megeszek, nem válogattam annyit de most szeretnék nagyon odafigyelni és 9 hónapig tényleg teljesen egészségesen élni. Nagyon fontos a kisbabám egészségese is , ezért nem akarok felelőtlenül döntéseket hozni a táplálkozásom változásában. Viszont el szeretném hagyni a fehér lisztet,kenyeret, túl sok cukros ételt stb de még nem tudtam az orvosomat megkérdezni ezt megtehetem-e. Nagyon rettegek, szeretném megtartani a súlyom, nekem ez nagyon fontos. 52 kilogramm vagyok és 165 centiméter 29 éves.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!