Terhesség alatt akik nyomon követték, kinek hogyan gyarapodott a súlya? Mennyi volt a végleges ?
Figyelt kérdés
2022. okt. 28. 12:06
1/12 anonim válasza:
Mindenkinek, mivel a ygerek súlya hozzá adódik....
2/12 anonim válasza:
és mindenkinek nyomonkövetik, aki jár terhesgondozásra.
3/12 anonim válasza:
7 kg.
58 kg voltam, amikor teherbe estem, 65 kg-mal mentem szülni. Szülés után 2 héttel már újra 58 kg voltam.
4/12 A kérdező kommentje:
1-2 látom nektek nem sikerült értelmezni a kérdést.
3 köszönöm az értelmes választ!:)
2022. okt. 28. 12:49
5/12 anonim válasza:
Mindkét terhességemet 47 kg-mal kezdtem. Az elsővel 60 kilóval mentem szülni, a másodikkal most vagyok 55 kg a 25. héten
6/12 anonim válasza:
57ről indultam, sajnos 3 hete már 67 voltam és még vissza van 3 hét. Igyekszem visszafogni magam, de már késő. Pedig nem éreztem ilyen vészesnek és mindenki mondta, hogy “szinte csak a hasad nőtt”… hát már sajnos én is látom azóta, hogy nem így van.. lesz dolgom szülés után..
7/12 anonim válasza:
1.gyerek 14kg
2.gyerek 4 kg
3.gyerek 32.hét 6kilónál járok
8/12 anonim válasza:
Bocsi lemaradt, mindegyiknél -8 kilóval jöttem ki a kórházból, egyszer sem kezdtem túlsúllyal
9/12 anonim válasza:
54 kg-al kezdtem, 17. hétig lefogytam 51-re, iszonyú sokat hánytam, nem tudtam enni. Aztán elkezdtem gyarapodni, 65 kg-al fejeztem be a terhességet. A kórházból 60 kg-al jöttem ki, 1 héttel szülés után 58 voltam. A maradék 4 kg volt valós hízás, attól már nehezebb volt megszabadulni.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
2022. okt. 28. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!