Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az hogyha egyik...

Normális az hogyha egyik percről a másikra elmúlik az össze terhes tüneted?

Figyelt kérdés
A terhességem 7. hetében járok. Eddig meg úsztam komolyabb tünetek nélkül. Fájdogált a hasam meg a derekam meg feszült a mellem. Hányingerem nem nagyon volt fáradt annál inkább voltam és sűrűn használtam a mosdót. A tünetek mindig este és reggel jelentkeztek a fáradságot leszámítva meg a sűrű WC-re járást. Ma viszont arra lettem figyelmes hogy nincs fáradság se fájdalom. Lehet hogy baj van a babával? Első gyerek lenne és nagyon szeretnénk. Sokat vártunk rá.
2022. okt. 26. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
A tünetek jönnek-mennek, amíg nincs erős görcs vagy vérzés, addig valószínűleg minden rendben odabent.
2022. okt. 26. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Ha ez lesz végig, nagyon stresszes lesz a terhességed.

Nyugi lehet h ez csak egy szünnap

2022. okt. 26. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Normális is lehet, meg nem is. Terhesen sem minden nap ugyanolyan. Ha baj van több mint valószínű, hogy nem vennéd észre, amíg nem indul meg a vérzés. Sokan vannak, akik hetek óta elhalt magzattal élnek az összes terhességi tünet megléte mellett, és sokan, akik meg kvázi tünet nélkül végig viszik az egész terhességüket úgy hogy minden oké. Nem tudok megnyugtató választ adni sajnos, de remélem rendben vagytok 🙏
2022. okt. 26. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem értem miért pontozták le a 3-ast, egyetértek vele.

Van hogy egyik nap jól vagy a másik nap meg nagyon rosszul.Nálam is így volt, változtak a napok végül a 11-12 héten ért véget teljesen a rosszullétek.

Az hogy nincs tünet nem feltétlen jelent rosszat de sajnos jót sem..és ezt is megtapasztaltam.

2022. okt. 27. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
#4, azért mert nem csak szivárvanyos ragyogót írtam, hanem tényeket is közöltem 🤷‍♀️ Szerintem ráadásul nem is érzéketlenül. De nem számít, már megszoktam. Akinek tényleg segítségre van szüksége és nem csak a buksisimit meg a kegyes hazugságokat keresi itt, annak általában megfelel a válaszom :)
2022. okt. 28. 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszolta az orvosom azt tanácsolta szedjék magnéziumot és pihenjek ha úgy érzem. Kedves 2-es igazad van nem szabad mindenen idegenkednem igyekszem nyugodtabb maradni.
2022. nov. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!