27hetesen nem korai a nehezebb mozgás?
nem. de lesznek jobb korszakok is. nalam tok hullamzo az egesz a 25. het ota, hol totyogok mint egy pingvin, hol mintha nem is lennek terhes..
szerintem attol is fugg picit hogyan fekszik a baba, meg mennyire tudod kialudni magad, szeded e magneziumot, milyen lelkiallapotban vagy, stb
Tulajdonképpen nem, de lesz ez még jobb is szerintem. Én is a 30. hétig dolgoztam, pedig tulajdonképpen fizikai munkám volt, hűtőházban jártam-keltem, ácsorogtam egész nap. Nah, addig nekem sokkal lomhább volt a mozgásom, mint a terhesség utolsó tíz hetében. Munka közben pörögtem én, voltak napok, amikor fáradtabb voltam, de egyébként meg sokan azt sem vették észre, hogy terhes vagyok (tekintve, hogy mindenkin húsz réteg ruha volt, emiatt mindenki úgy nézett ott ki, mint egy hóember). Viszont estére baromira elfáradtam és alig bírtam hazavánszorogni. De a munka befejeztével három hétig nyaraltunk, ahol annyira kipihentem magam, hogy az azt követő heteket végigpörögtem. Akkor engem is csak nézegettek a szomszédok és a barátok, mert úgy rohantam a lépcsőházban a postás után, mintha nem is lennék terhes (pedig igencsak az voltam), illetve minden hétvégére kirándulást szerveztem. Szóval nekem akkor sokkal jobb volt az erőnlétem, mint a huszas hetek végén.
A zokni és cipőhúzással nekem mondjuk gondom nem volt, mert bár nagy volt a pocakom, de nagyon magas vagyok (közel 180), a karjaim és a lábaim is hosszúak, így ha nem is zökkenőmentesen, de egész egyszerűen elértem. Egyetlen alkalommal fordult elő, hogy a párom húzta fel a cipőmet: amikor szülni mentünk, merthogy két perces fájásaim voltak, tulajdonképpen akkor már mindig fájt, így nem nagyon óhajtott a cipőhúzással foglalkozni. Annyira nem, hogy papucsban mezítláb szándékoztam beindulni a kórházba, de a párom egy fájás közben felöltöztetett úgy, hogy észre sem vettem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!