Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A veszélyeztetett terhesek,...

A veszélyeztetett terhesek, akiknek nincs segítségük, hogy oldják meg a mindennapi teendőket?

Figyelt kérdés

Nekem az első babám lesz, és veszélyeztetett terhes vagyok. Eléri a méhszájam a lepény. Akik így vannak, azok mit csinálhatnak és mit nem szabad?

Nagyon aggódós vagyok sajnos és nem tudom hogy én vagyok ilyen vagy más is így gondolja? Sokat fekszek de nem egész nap

2022. okt. 21. 13:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29 hetes vagyok, férjem néha segít, ha olyan kedve van, teljesen fedi a lepény a belső méhszájat, ráadásul egy kutya is van, megcsinálgatok mindent itthon, csinálok valamit aztán lefekszek pihenek, segítségem nincs, illetve arra nincs szükségem hogy segítség cìmen itt üljön a nyakamon anyám fél napokat napi szinten és pihenni sem tudjak, egy ilyen hét bőven elég volt. Talán a szerencsém, hogy, első baba lesz, így azért van időm feküdni is.
2022. okt. 21. 16:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom hogy lassan megcsinálok amit gondolok,és bírok de tartom a pihenést is amikor tudom.
2022. okt. 21. 16:37
 13/18 A kérdező kommentje:

A kérdést azért tettem fel mert van aki szerint ez kényesség és túl kimélem magam..

De én legalább felfogom a helyzet súlyát

És ezek szerint nem vagyok egyedül

2022. okt. 21. 16:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Nekem 15 hetesen derült ki, akkor rákérdeztem az orvosnál hogy mit lehet mit nem, azt mondta, hogy nem kell egész nap feküdni, lehet sétálgatni is, annyi, hogy a rázkódással járó dolgokat kerüljem, illetve házasélet nincs.

Úgyhogy szerintem kérdezz rá az orvosodnál, hogy, mennyire kell szigorúan egész nap feküdni

2022. okt. 21. 16:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyek vissza hozzá,azt tudom hogy még mélyen tapad a lepény, mert a genetikai ultrahangon mondták, azt viszont nem tudom eléri-e a méhszájat még.
2022. okt. 21. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is veszélyeztett vagyok,de lombik és vétélés miatt.

3 hete mondta a doki hogy nekem is kicsit lejjebb van a lepény, picit ráér a méhszájra,így a 18.genetikai viszgálatkor derül ki hogy áll addig azt mondta nincs házas élet, nincs hajolgatás és emelgetés.

Megfőzök,kimosok,vásárlást több részletben hozom be hogy ne legyen nehéz a táska. Szerencsére robot porszívó van ami cica mellett amúgyis is muszáj,párom pedig segített a felmosással.

2022. okt. 21. 19:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"van aki szerint ez kényesség és túl kimélem magam.."

Ezekkel nem kell foglalkozni. Ha annyira kényességnek gondolják, nyugodtan kísérjenek el egy vizsgálatra és kérdezzenek rá a dokinál. Amúgy ez a hozzáállás azért van a köztudatban, mert sok az olyan terhes nő, aki valami más miatt van veszélyeztetett kategóriába sorolva, ami nem indokolja valóban a pihenést és fekvést, pl. GD, IR és hasonlók, viszont azért mert papíron az van, hogy veszélyeztetett terhesek, már automatikusan ki is húzzák magukat minden alól. De nálad n ez a helyzet. El is vetélhetsz, ha baj történik. Aki ezt nem fogja fel, azzal van gond fejben, nem veled.

2022. okt. 21. 19:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17-es! Minden szavaddal egyetértek, és mindenki vigyázzon magára meg a babára! Mással még nem kell foglalkozni
2022. okt. 21. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!