Kollagén és terhesség? Borzasztóan meg vagyok ijedve.
Itt irjak le, amit főként meg akartam fogalmazni neked. Bár nem voltam meg várandós, de aktívan fogyasztok kollagent.
Mivel első körben a csontokat, izuleteket támogatja és oda épül be, nem jelent gondot. Pl arra tudok gondolni, hogy sok kismama foga/ csontozata sokat romlik a terhesség alatt, mivel a kis jövevény elszívja ezeket a szükséges anyagokat . Szerintem ezzel pont, hogy segitetted, és később hasznos lesz számára, illetve magad is segítetted a kevésbé “ károsodott” állapottól :)
Koszonom a kérdésed egyébként, bennem ez meg se fogalmazódott, de érdekelt, most utána néztem, de eleve úgy voltam, pozitív hatása van .
Viszont tényleg érdemes figyelni a megfelelő minőségű kollagenre. Sok márka van ami csak “márka”, de igazából haszontalan. Én a Gal termékeket nagy szeretettel ajánlom. :)
Nem foglalkozom olyan emberek tényként hangoztatott véleményével, ami úgy kezdődik, hogy "valahol olvastam". Neked is ezt tudom tanácsolni. 🙂
Nekem is van ilyen "okos" ismerősöm, a politikán át az egészségügyig mindenhez úgy tud hozzászólni, hogy "valahol olvasta". Az a valahol, látva, milyen oldalakat oszt meg a közösségi oldalán, a mindenegybenblogtól a cosmopolitanig meg társaiig terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!