Begyulladhatott a mehem?
Figyelt kérdés
Olyan erzes van kb az egesz pocakomnal, mehemnel mint lazas lennek, eg a borom(de nincs lzam amugy) Neha bele-bele szur itt-ott de mindig ugyanott. Nagyon furi vmi gond lehet? Kerek 37 hetes vagyok amugy.2022. okt. 16. 20:37
1/2 anonim 

válasza:

Méhszalag húzódhat a megnövekedett méh miatt, ez szurkálós érzésssel jár, esetleg gyulladt is lehet. Maga a méh nem hinném, vagyis még sosem hallottam ilyenről. Ha nagy baj lenne, azért lenne lázad. De ilyenkor már úgyis hetente mész orvoshoz, nem?
2/2 anonim 

válasza:

A méggyulladás ritka, mert ahhoz súlyos felszálló fertőzés kell. Szerintem is simán a méhed fáj, nekem konkrétan olyan volt, mintha durva izomlázam lenne ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!