Sajnos külső aranyerrel küszködöm, 1 honapom van szülésig.Nagyon zavaró,és kellemetlennek is érzem majd,hogy szulesnel majd ott figyel,és látják majd többen órákon át, már most ezen szorongom, nagyon szégyenlős vagyok.Ti ezt hogy küzdöttetek le?
Ó, ne aggódj, napi szinten látnak ilyeneket, maguk alá ürítő anyukákat, aranyeret, meg mindent. Biztos vagyok benne, hogy megszokták.
Meg amúgy nem órákon át néznek téged, csak néha néha bepillantanak, hogy haladsz. Ez lesz a legkisebb bajod majd. De addig ha gondolod használj rá valamit, hogy enyhítsd a panaszokat.
Nekem is lett aranyerem, pedig terhesség alatt sem volt, és azelőtt se, a szülésznő mondta, hogyha hoztam valamit, használjam.
Ott már mindenki látott ilyet, napi szinten többet is. Akinek terhesség alatt nem volt, jó eséllyel majd a szüléstől előjön.
Sokszor hamar javul a helyzet ha a baba kint van és a vénás nyomás csökken.
(Szülésznő vagyok)
Szia,
Gondolom már megszültél :) sok egészséget a picinek.
Aranyérrel mizu? Milyen volt a szülés és utána milyen lett az aranyér? Mivel kezeled? Segített?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!