Hany hetes terhes lehetek?

A menstruációd szerint már 7 hetes terhes lennél, azért ha a nemvárt után 1 nappal már kimutatta a teszt, max. 3-4 nappal később foganhatott, ahhoz képest is túl nagy a lemaradás.
Szerintem sajnos ez nincs rendben :/

A 12.hétig kb mm-re egyformán fejlődnek.
Esély van. Akár el is mérhette a doki. De en felkészülnék a B opcióra inkább

A menzeszhez szamolt terhessegi kor nagyon gyakran hibas, hiszen nem mkinek a 14. Napon van az ovulacioja. Nekem pl. a 21. napon van, ezt ovulacios teszt alapjan tudom, es 33-34 naposak a ciklusaim. Ez pontosan azt jelenti, h a magzatom 1 hettel kisebb, mint kene a menzesz alapjan. Ezt a 12 hetes UH-n modositottak is az elso terhessegem soran.
Azt irod, aug 16 volt az utolso menzesz, es szept 17 az elso pozitiv teszt. Az egyertelmu pozitiv teszt altalaban az ovulacio utani 14. napon szokott latszodni. Nekem nagyon halvany tesztem az ovu utani 13. Napon volt, aztan a kovetkezot a 15. Napon csinaltam, az mar egyertelmu volt. Ez alapjan vmikor szept 6 korul lehetett az ovud, ami a ciklusod 21. napja. Tehat tok logikus, ha 1 hettel kisebb.

Nekem augusztus 13.-án volt utoljára menzeszem, dokinál akkor voltam utoljára, amikor 6 hetes és 5 napos voltam. Ekkor volt 6.6 mm, de volt már szívhang.
5 hetesen is voltam dokinál, ekkor 4.3 mm volt, szívhang nélkül.
A ciklusom nekem is 30 napos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!