Melyik időszakban születik a legtöbb baba? (hónap, évszak, ilyesmire gondolok)
Nekem egyszer nőgyógyász mondta,hogy régen volt ilyen időszak,ma már nincs.Inkább az a jellemző,hogy vannak olyan hetek amikor csak 1 gyerek születik,aztán meg jön a hideg/meleg front és van hogy egy éjszaka 6-7.És ezek a periódusok váltják egymást.
Nem vagyok kiírva mert már szültem 2x.
Én 16 napja szültem.
Az unokanővérem 15 éve csecsemőgondozó, és ő is mindig azt mondja, hogy frontokra érkeznek a babák.
Például az enyém is :)
És aznap (dec.7-én) velem együtt szült még több mint 20 nő... Front volt :)
azt mondják inkább nyáron sok a baba mert az emberek télen többet üzekednek. Hamarabb sötétedik, nincsen sok szabadtéri program hát mi más maradna?:-))
Régen ugye a férfiak mentek ki a földekre dolgozni, tehát akkor nem értek rá ilyesmire. akkoriban is volt a nyári gyerek.
Szia! Amikor én voltam kiírva az elsövel 2005 szept.-ben, akkor az a kórház, amelyikben szültem rekordot döntött. ebben a hónapban született a legtöbb gyermek (az évet figyelembe véve). Aztán még hallottam egy esetet 2006-ban a foci VB idején( én ugyanis Németországból írok) fogant a legtöbb gyermek!
A második babámat március végére várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!