Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jogos, hogy a párom a hangulat...

Jogos, hogy a párom a hangulatingadozásaim miatt hagyott el terhesen?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, és szörnyű hangulatingadozásaim vannak. Eleinte tudtam kezelni, vagyis inkább elfojtottam, de így a végére már belefáradtam, nem volt mindig erőm elfojtani, és sajnos sokszor azon kaptam magam, hogy hülyeségek miatt inkább összeveszek a párommal, mintsem hogy értelmesen megbeszéljük a problémákat.

A párom nagyon konfliktus kerülő, nem is veszekedtünk a 3 év alatt.

Hamar elege lett, és szakított velem pár nappal ezelőtt.

Az a baj, hogy ismerem, nem fogja meggondolni magát, végleg elástam magam a szemében, hiába tudja, hogy nem ilyen a személyiségem, hanem brutál hormonális változásokon megyek keresztül.

2022. okt. 4. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem amúgy is ott akarat hagyni, csak keresett egy indokot. Valószínűleg nem akarta a gyereket sem. Tervezett baba volt? Akarta ő is?
2022. okt. 4. 17:14
 2/12 A kérdező kommentje:

Jobban akarta, mint én.

A babát amúgy továbbra is várja, vállja.

2022. okt. 4. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Én sem tudom elképzelni, hogy pár veszekedés miatt lépett le..
2022. okt. 4. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Nekem terhesség alatt nem igazán volt hangulatingadozásom. Bezzeg a menstruációk alatt, na akkor igazi sárkány tudok lenni...a férjem még nem lépett le. Szerintem nálatok sem ez volt a fő ok, maximum egy jó ürügy lehetett.

De ha már ezt nem bírta akkor a gyerek születése után garantáltan lelépett volna.

2022. okt. 4. 18:05
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

33 hetes vagyok és kb 20. héttől előfordulnak olyan napjaim amikor semmi sem jó és mindenen bőgök. Férjem is konfliktuskerülő és ha összeveszünk inkább elmegy itthonról 1-2 órára, de ebben a helyzetben próbál megértő lenni és vigasztalni ha arra van szükségem éppen. Tudja ő is, hogy alap esetben nem bőgnék azokon a dolgokon amiken most képes vagyok órákig is néha.

Nem tudom elképzelni mennyire komoly veszekedés(ek) lehetett amiért ilyen hamar elege lett és elhagyott terhesen.

2022. okt. 4. 18:28
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem hinném h csupán emiatt hagyott volna el!
2022. okt. 4. 19:01
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez csak kifogás
2022. okt. 4. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
"Jobban akarta, mint én." Mind ezt mondja...
2022. okt. 4. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is más miatt szakított. Két gyerekem van, és a második terhességem nagyon nehéz volt ilyen szempontból (is). Beszélgettünk róla utána nyíltan. Tudom, nem minden férfi egyforma, de én el se tudom képzelni, hogy ez legyen a szakításotok oka.
2022. okt. 4. 20:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tole kerdezd meg mi a problémaja veled és azt is hogy tudsz e rajta valtoztatni. :)
2022. okt. 5. 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!